TV: Landsholdsspiller: Vi vinder det hele

Hurtigt hattrick: Rebekka Frederiksen havde lovet fem scoringer til publikum

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Den massive regn den seneste uge gjorde, at kampen imellem Dalumskolen og Hjalleseskolen måtte flyttes fra græs i Dalum til kunstgræs ved Hjalleseskolen. Rygtet om udeholdets mange elitespillere og deres storsejr i første runde på 24-0 over Ådalskolen var nået til hjemmeholdet, der allerede inden kampen virkede kyste. De havde selv vundet en smal 2-0 sejr i første kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Snuppede smal sejr

Kæmpede bravt
Heldigvis smed de benovelsen over bord, da kampen blev fløjtet i gang. Helt som forventet satte udeholdet sig på spillet, men hjemmeholdet stod godt i kæderne og pressede gæsterne, så de ikke fik spillet til at hænge sammen.

I stedet begyndte udeholdet at satse på soloaktioner. Ikke mindst topscorer Rebekka Frederiksen havde nogle gode aktioner, men uden held eller også prellede afslutningen af på den glimrende keeper Ingrid Damberg. Rebekka Frederiksen har allerede fået debut på U16-landsholdet og har også netop lige været til samling til dette.

Faktisk var det tættere på at gå galt i den anden ende, hvor Emiline Olsen fik en friløber, men forsvaret fik blokeret hende i sidste øjeblik.

Se også: TV: Lykkelige for at være med

Fejlaflevering startede showet
Der skulle da også en fejlaflevering i hjemmeholdets forsvar til at sætte gæsterne i gang. Pludselig fik Rebekka Frederiksen bolden foran mål, og så var den der.

Derefter gik det hurtigt, og fem minutter senere havde landsholdsspilleren lavet hattrick. Begge gange på gode soloture, hvor hun hentede bolden lidt udenfor feltet, fik afdriblet forsvaret og sikkert sendt bolden i kassen. I de sidste fem minutter af halvlegen pressede udeholdet på, men det lykkedes hjemmeholdet at holde stillingen til pausen.

Her var trænerrosen massiv:

- Bliv ved, I gør det godt. Fortsæt med at presse dem og gå ind på kroppen af dem, lød det.

Hos udeholdet var de ikke tilfredse.

- Spil bolden hurtigere, sæt pres på dem, sagde træner Roham Behrouz.

- Vi skal vinde med mindst 10.

Se også: TV: Så nederlaget i øjnene

Holdt sit løfte
Udeholdet lagde da også pres på fra start, og Isabelle Jeppesen, der var et stort aktiv på midtbanen, fik hurtigt banket mål nummer fire i kassen.

Kort efter fik Rebekka Frederiksen igen vristet sig fri til 5-0. Hjemmeholdet fortsatte imidlertid deres fight.

De stod godt defensivt og havde i anfører Laura Fritilescu en arbejdshest, der ikke gav gæsternes midtbanespillere Isabella Jeppesen og Katrine 'Kometen' Andreasen meget ro. Sidstnævnte er en garvet spiller i Ekstra Bladet Skolefodbold, der for to år siden var i semifinalen med Sct. Hans Skole.

Katrine kronede da også en flot indsats med en flot scoring, inden Rebekka Frederiksen lukkede kampen, som hun startede med to kasser. Til stor tilfredshed for publikum, der kunne fortælle, at hun havde lovet fem kasser inden kampen.

Se også: TV: Et brag af et opgør

Går hele vejen
Rebekka selv var da forståeligt nok tilfreds med indsatsen efter kampen, selvom hun godt mente, at holdet kunne have spillet bedre.

Rebekka har netop været til samling med U16-landsholdet og håber at score et mål for Danmark snart.

Indtil da kommer der flere kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold. På spørgsmålet om, hvor langt de kan nå, svarede hun skråsikkert:

- Vi vinder det hele.

Hør fra Rebekka her:

Skal det ske, rækker det ikke med soloaktioner, men de skal have hele holdet med. I første omgang i næste kamp mod Ubberud Skole.

1 af 2 Klar til kamp. Foto: Carsten Lausten
2 af 2 De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen