TV: Landsholdsvikar tabte på ny

Vikaren fra landsholdet: Mads Berthelsen med på sidelinjen

Landsholdsvikaren Mads Berthelsen. Foto: Ole Larsen
Landsholdsvikaren Mads Berthelsen. Foto: Ole Larsen

For et par uger siden fik Mads Berthelsen debut på landsholdet mod Slovakiet som vikar, da de "normale" landsholdsspillere strejkede på grund af en konflikt med DBU. I fredagens opgør var han så træner for pigerne fra Broby Fri- og Efterskole – også som vikar. Se kampfakta her.

Nyt nederlag
23-årige Mads Bertelsen får prøvet nogle ting i øjeblikket. Han var med på vikarlandsholdet mod Slovakiet – og tabte 0-3. Nu stod han på sidelinjen med ansvaret for et pigehold mod Broskolen og tabte 0-12.

- Jamen, Broskolen er er et godt hold. Så vi havde det svært, men jeg har rost pigerne for at blive ved med at kæmpe, sagde Mads Bertelsen efter nederlaget.

Se interviewet med den tidligere landsholdsvikar Mads Berthelsen:

Han havde med én dags varsel sagt ja til opgaven, der i øvrigt var Broby Fri- og Efterskoles pigernes debut i Ekstra Bladet Skolefodbold. Og man kan uden overdrivelse kalde det sort lodtrækningsuheld, at Broby Fri- og Efterskole skulle møde Broskolen fra Årslev i første kamp. For det første er hele holdet klubspillere – de fleste i Årslev Boldklub. For det andet nåede Broskolen sidste år til semifinalen i kreds 5.

- Og vi er ikke dårligere i år. Faktisk synes jeg, at vi er godt besat på alle pladser, siger anfører Mathilde Rasmussen, der selv nåede at komme på scoringslisten i dag.

Fuld fart fremad. Foto: Ole Larsen
Fuld fart fremad. Foto: Ole Larsen

Se også: TV: Bedst i blæst

Chokstart
Der var kun spillet 45 sekunder, da Mathilde Suhr bragede bolden i nettet til 1-0 på et langskud. Og efter blot 13 minutter førte Broskolen 4-0 – tre af målene blev scoret af Mathilde Gerner Suhr. Ved pausen førte Broskolen 6-0.

Hjemmeholdet gjorde, hvad de kunne, men de var oppe i mod overmagten – også udenfor banen. Der var massiv opbakning til pigerne fra udeholdet – blandt andet fra et meget aktivt orkester, der hamrede løs på trommerne under hele kampen.

Men forskellen på de to hold var for stor. Det kunne selv trommer og en landsholdsspiller ikke gøre noget ved. Selvom de entusiastiske tilskuere naturligvis krævede Mads på banen i anden halvleg.

Interview med Broskolens Mathilde Rasmussen efter kampen: