TV: Langskudsskytte: Kæmper til vi brækker os

Gav den hele armen: En meget lige kamp måtte afgøres i straffespark

Sofie Røsling scorede fra 35 meter og opmuntrede konstant sine holdkammerater. Foto: Carsten Lausten
Sofie Røsling scorede fra 35 meter og opmuntrede konstant sine holdkammerater. Foto: Carsten Lausten

- Vi kæmper, til vi brækker os, forsøgte Sofie fra Carl Nielsen-Skolen at opildne sine holdkammerater i pausen. Hun gik selv forrest med en stor fighter indsats.

Se kampfakta her.

Deja-vu: Er det her ikke sket før?

Hurtigt klassemål
På det tidspunkt så det lovende ud for pigerne fra Carl Nielsen-Skolen i Nr. Lyndelse i kampen mod Tingagerskolen. De var foran 1-0 og havde faktisk haft meget godt styr på kampen. Ikke mindst fordi de var gode til at udnytte medvinden.

Dette gjaldt specielt efter 22 minutter, hvor Sofie Røsling bragede et langskud i kassen fra 35 meter - flot sparket! Gæsterne fra Tingagerskolen havde ikke meget at byde på i første halvleg, der var præget af mere intensitet og fight end godt spil.

Der var dømt peptalk i pausen hos Tingagerskolen. Foto: Carsten Lausten
Der var dømt peptalk i pausen hos Tingagerskolen. Foto: Carsten Lausten

Fik tåen på til sejr
Rykkede fremad
Også hos Tingagerskolen må der have været en reel peptalk i pausen, for nu rykkede man pludselig længere frem på banen og fik presset spillet frem uden, at det i starten gav de store chancer. Det gav til gengæld mere plads til Carl Nielsens Laura, der flere gange fik nogle gode stikninger i dybden, kom frem til nogle gode afslutninger, men ellers tit løb ind i Tingagers suveræne forsvarsklippe, anføreren Maja.

Halvvejs i halvlegen begyndte Tingager så at få chancerne. Først var det Alberte, der tog en god tur i feltet og burde have scoret, men skød over.

Siden var det på et par lumske dødbolde, der blev sparket godt frem. Men mål kom der ingen af. Publikum var begyndt at gøre klar til at fejre hjemmesejren, da Nanna Larsen gik til baglinjen, klappede til den og ind i kassen til udligningen.

Måtte afgøres på straffe
Så måtte vi i straffespark! Her startede begge hold med at brænde. Tingager scorede på sine næste tre, og da Carl Nielsen også brændte sit sidste spark, kunne Tingager-pigerne juble over sejren. Det var en lige kamp, der kunne være gået til hvad side det skulle være, og som begge hold fortjener stor ros for.

De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten

Se de afgørende spark her: