TV: Levede op til favoritrollen

Sikker sejr: Udeholdet satte sig stille og roligt på opgøret

Der var stort pres på mål. Foto: Jens Ole LS
Der var stort pres på mål. Foto: Jens Ole LS

Pigerne fra Petersmindeskolen havde på forhånd stor respekt for deres modstandere fra Kirstine Seligmanns Skole, men alligevel havde holdets anfører Signe Myrthue en vis optimisme, for som hun sagde inden kampen:

- Tror det går skide godt. Vi har et godt sammenhold og håber på det bedste.

Se kampfakta her.

De to anførere ønsker hinanden god kamp. Foto: Jens Ole LS
De to anførere ønsker hinanden god kamp. Foto: Jens Ole LS

Hør udeholdets kampråb her:

TV: Spillede sig Leth videre
Lagde et stort pres
At pigerne fra Kirstine Seligmanns Skole havde favoritværdigheden viste de straks fra kampens start. De lagde ud med et voldsomt pres mod hjemmeholdets mål, og allerede efter to minutters spil måtte hjemmeholdets keeper hente bolden ud af netmaskerne.

Det var dribledronningen Zahrah Haidari, der efter nogle flotte kombinationer af sine medspillere modtog bolden i fri position, og så kunne hun sikkert bringe Kirstine Seligmanns Skole foran 1-0.

Der skulle kun gå yderligere fire minutter, inden der stod 2-0 til Kirstine Seligmann-pigerne. Et hjørnespark tæt på mål blev ikke clearet af Petersmindeskolens forsvar, og så kunne Viktoria Mikkelsen let sende bolden over mållinjen.

Men så vågnede Petersminde-pigerne op, og nu viste de, at de ikke alene kunne kæmpe, men så sandelig også spille en god gang fodbold. Fra Petersmindeskolens holdleder kunne man nu høre:

- Godt kæmpet piger, jeg er stolt af jer.

Emilie Prüsse havde taktikken klar til anden halvleg:

Kørte sejren i land

Kæmpede igennem
Gæsterne fra Kirstine Seligmanns Skole havde dog overvægt i spillet gennem hele kampen og førte de det ene angreb efter det andet frem mod Petersmindeskolens mål, men takket være god forsvarsspil af hjemmeholdets forsvar, så skulle vi frem til det 42. spilleminut, inden det lykkedes Viktoria Mikkelsen at slå sejren fast ved at score til 3-0 efter en flot dribletur.

Petersminde-pigerne fulgte særdeles godt med i spillet midt på banen, men når de forsøgte at komme frem til afslutninger, så blev de effektivt stoppet af den sikre krumtap i Kirstine Seligmanns Skoles forsvar, Emilie Prüsse.

Kirstine Seligmanns Skolens topscorer, Sandra Hestbech, med fem mål i holdets seneste kamp, kom ikke på måltavlen, og op til kampen sagde hun:

- Jeg regner med at lave et par kasser i dag, og jeg håber, at vi når kredsfinalen.

Men sådan gik det ikke, og heldigvis for hende så har hun flere gode medspillere, der også kan lave mål.

De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS
De tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS