TV: Lykke-show i målfest

Fornemt: Nikolaj Lykke nettede fire kasser

Nikolaj Lykke blev dagens mand i skysovs med fire scoringer. Foto: OHA
Nikolaj Lykke blev dagens mand i skysovs med fire scoringer. Foto: OHA

En spiller overstrålede alle andre, da NOVA-skolen og Mølholm Skole krydsede klinger i ét af tirsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold. Nemlig Nikolaj Lykke, der med sine fire scoringer grundlagde Mølholm Skolens sejr. Se kampfakta her.

Mølholm Skole vandt en fornem sejr på 8-0 over NOVA-skolen, der ellers plejer at komme langt i Ekstra Bladet Skolefodbold. I år blev det dog en kort fornøjelse for NOVA-skolen, og det skyldes muligvis, at de ikke må spille med deres elitespillere, som plejer at udgøre stammen på holdet.

Klar til kamp. Foto: OHA
Klar til kamp. Foto: OHA

Flot start
Kampen begyndte i et rigtig højt tempo, og begge skoler forsøgte at spille deres eget spil. Men værterne overholdt ikke deres aftaler og satsede for meget på individuelle aktioner fremfor kollektivet.

De var allerede bagud med 4-0 ved pausen, og her fik de en ordentlig opsang af deres lærer, som henviste til de aftaler, der var blevet indgået før kampen.

Se Nikolaj Lykke score på straffe:

Gæsterne fra Mølholm var skarpest i en kamp, hvor regnen silede ned fra start til slut. Foto: OHA Fyn Effektiviteten sejrede

Fair play
Kampen blev spillet i en meget fair tone og var godt ledet af en kompetent dommer, der styrede kampen med hård hånd. Én spiller fik dog en del frispark i mod sig, men han gav aldrig op eller klagede over sin nød. Derfor var det også ganske fortjent, at udeholdets Samuel Kapinga modtog fairplay-håndklædet.

Opgøret endte 8-0 til Mølholm Skole, der dermed er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold. I næste runde møder de Vinding Skole.

Hård fight om bolden. Foto: OHA
Hård fight om bolden. Foto: OHA