TV: Lynende løjer

Frem og tilbage: Drengene spillede et brag af en kamp, som blev afgjort af de små marginaler

Der var stort pres på begge mål i opgøret. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Der var stort pres på begge mål i opgøret. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Drengene fra Brændkjærskolen tog imod drengene fra Bramdrup Skole i turneringens 3. runde.

Begge holds anførere var inden kampen enige om favoritværdigheden – nemlig at det var hjemmeholdet, som gennem årene har store traditioner med deres deltagelse i Ekstra Bladet Skolefodbold. Skolen har flere gange været i finalen.

— Vi er gode i alle rækker – forsvar, midtbane og angreb. Da vi er meget stabile i vores spil, så må vi være favoritter, sagde hjemmeholdets anfører, Sophus Raarup, inden kampen.

Se også: TV: Trak fra til sidst

Samme holdning til favoritværdigheden havde gæsternes anfører, Mohammad Haddad, som sagde:

— Brændkjærskolen er en svær modstander, og de må være favoritter, men vi glæder os til kampen.

Se også: TV: Målslugeren Mohammad

Der skal hertil siges, at begge hold kender hinanden særdeles godt fra klubfodbold, og de to holds anførere spiller endda ofte på samme hold.

Se kampfakta her.

Heftigt start
Drengene fra Brændkjærskolen startede som 'hu hej vilde dyr', og i løbet af tre minutter havde holdet bragt sig foran 2-0 – begge gange ved Oliver Olesen.

Første mål var efter hjørnespark, hvor gæsterne ikke fik clearet bolden ud af farezonen, mens det andet mål blev scoret efter et flot opspil, som Oliver blot skulle sætte indersiden på.

Der var stor opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Der var stor opbakning til hjemmeholdet. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Imellem de to mål havde gæsterne dog en kontra, som havde fortjent bedre, men ved sidste touch blev bolden for lang, og hjemmeholdets keeper nåede først frem til bolden.

I kampens begyndelse var det hjemmeholdet, der klart prægede kampen, og der var fare på færde, hver gang hjemmeholdets dygtige Sophus havde sine rush op ad banen. Da holdet samtidig havde hurtige spillere på kanterne, så blev det til flere gode angreb og afslutninger.

Men midt i halvlegen kom Bramdrup-drengene mere og mere ind i kampen, og nu kom de også frem til flere gode afslutninger. I det 13. minut havde Jeppe Damborg et brag af et skud på overliggeren.

I det 18. minut lykkedes det så Bramdrup Skole at reducere til 2-1. Det var Muhammad, der efter to forsøg udnyttede et flot indlæg på tværs af målet.

Begge hold gik til vaflerne og tacklede, så det var en lyst. Da begge hold hele tiden spillede hurtigt frem ad banen, så blev det meget underholdende med mange afslutninger i begge ender af banen.

Ved pausen stod der 2-1 til hjemmeholdet.

Flere mål i vente
I anden halvlegs 8. minut kom Brændkjærskolen foran 3-1, idet Oliver sparkede en høj bold mod Bramdrup-målet, hvor bolden først tog jorden, inden den snød keeperen ved at hoppe over ham og i mål.

Men allerede minuttet efter modtog Bramdrups Andreas Sørensen bolden på egen banehalvdel, og så gik det i fuld speed mod hjemmeholdets mål.

Da keeperen ikke kunne holde hans hårde skud, så stod der 3-2, og igen var der spænding om kampens resultatet.

Samme Andreas kunne fem minutter senere udligne til stillingen 3-3, idet han på et direkte frispark fra ca. 35 meters afstand sendte bolden ind i rusen.

Der blev gået til vaflerne i opgøret. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Der blev gået til vaflerne i opgøret. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Begge hold fightede nu, så det var en lyst, og begge hold var meget ivrige efter at få det nødvendige overtag til scoring. Selvom dommeren måtte vise det gule kort og sende et par spillere til afkøling, så blev kampen spillet meget fair fra begge sider.

10 minutter før slut blev Oliver spillet fri og scorede sikkert til en Brændkjær-føring på 4-3.

Oliver Olesen scorede hele fire mål for hjemmeholdet. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Oliver Olesen scorede hele fire mål for hjemmeholdet. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Nu satte gæsterne så alt ind for at udligne, og i kampens overtid fik holdet tildelt to direkte frispark lige uden for feltet, men hjemmeholdet holdt stand, og er nu klar til 4. runde. Kampen endte 4-3 til Brændkjærskolen.