TV: Mål-Mille blev helten

Fik hovedrolle: Afgjorde kampen

Et enkelt mål var nok for hjemmeholdet til at sikre sejren. Foto: Ole Larsen
Et enkelt mål var nok for hjemmeholdet til at sikre sejren. Foto: Ole Larsen

Hun startede på bænken, blev sat ind som kantspiller, blev rykket helt i front i anden halvleg og afgjorde kampen.

Mille Christensen fra Broskolen i Årslev vil givetvis huske femte runde kampen mod Sct. Hans Skole. For det var hende som endelig fik omsat et klart spilovertag til en forløsende scoring midt i anden halvleg, og dermed havnede hun pludselig i en uvant rolle som 'Mål-Mille'.

- Det er ikke ret tit, at jeg afgør fodboldkampe. Men det er jo herligt at gøre det på en dag, hvor vi havde svært ved at score, sagde Mille Christensen efter kampen.

Se kampfakta her.

Fysikken blev afgørende

Festfyrværkeri udeblev
På forhånd var der ellers lagt op til et festfyrværkeri af en fodboldkamp med mange mål. Begge hold har været stærkt dominerende indtil nu. Broskolens målscore lød på 31-1, og Sct. Hans Skolens var næsten ligeså god: 25-1. Men rent målmæssigt blev kampen altså en fuser for publikum. Det blev tilmed også en kamp med få chancer og farlige forsøg, og da Broskolen havde de fleste så var sejren yderst fortjent.

Sct. Hans Skole har været turneringens store overraskelse på Fyn. Der er fem-seks 6. klasses spillere på holdet, og hvad angår både højde og vægt har spillerne været klart underlegne i samtlige kampe. Men holdet har i stedet klaret sig flot på godt spil og god organisation. I denne kamp mødte de dog overmagten.

- Broskolen lagde ikke kun et voldsomt fysisk pres på os, de spillede også bedre end de hold, vi hidtil har mødt, så sejren var helt i orden, sagde Sct. Hans Skoles træner, Joachim Vrads, efter nederlaget.

Hjemmeholdet var det bedste mandskab i et målfattigt opgør. Foto: Ole Larsen
Hjemmeholdet var det bedste mandskab i et målfattigt opgør. Foto: Ole Larsen

TV: Keeper klarede ærterne

Ensidig affære
Sct. Hans Skole skabte kun en chance i hele kampen, og her dømte dommeren så offside, og da Broskolens Sofie Johansen med et drøn ramte stolpen midt i anden halvleg, var det skriften på væggen. Anført af kampens bedste spiller, Josefine Ladegourdie, gav presset efterfølgende Broskolen flere hjørnespark, og et af dem udnyttede Mille Christensen til at sparke en løs bold i kassen til en 1-0-sejr.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Broskolen - Sct. Hans Skole, 1-0

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Josefine Ladegourdie, Broskolen
Signe Petersen, Sct. Hans Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Sif Wilki, Sct. Hans Skole


Efter kampen kunne 'Mål-Mille' så lade sig fejre af medspillerne, der gav hende nogle store krammere.

- Selvom vi havde bolden meget, så spillede vi ikke specielt godt i dag – måske var vi lidt for nervøse. Men jeg tror godt, at vi kan vinde den næste kamp og dermed blive bedste fynske pigehold, sagde Mille Christensen.

TV: Frygtede pletten

Hør hvad matchvinderen Mille Christensen sagde efter kampen: