TV: Målfattigt opgør

Tæt duel: Et enkelt mål var nok

Erritsø Fællesskole lagde taktik i pausen. Foto: Niels Kjestrup
Erritsø Fællesskole lagde taktik i pausen. Foto: Niels Kjestrup

Der var lokalopgør på banerne i Erritsø. Det var Erritsø Fællesskoles første kamp, så pigerne var meget spændte på at møde Englystskolen. Førstnævnte havde fordel af hjemmebane, og der var også stor opbakning fra sidelinjen.

Se kampfakta her.

Se også: Klasse-Krog klappede til

Tæt duel
Begge hold lagde godt ud, og der var kamp om boldene på midtbanen. Det var dog hjemmeholdet, der havde de største chancer med mange skud på mål.

I det 18. minut lykkedes det imidlertid Mathilde Jørgensen at nette for hjemmeholdet efter et flot forarbejde af Maya Bruun. Det blev ikke til flere mål før pausen, og dermed var stillingen 1-0 til Erritsø Fællesskole ved pausen.

I halvlegen blev der givet gode råd, da kampen jo ikke var lukket endnu. 

I anden halvleg blev der igen kamp om boldene på midtbanen, og der var store chancer til begge hold. I det 48. minut havde Erritsø et flot angreb, som blev bremset med skub i ryggen, og der var straffespark til hjemmeholdet. Gæsternes dygtige målmand reddede straffesparket, så kampen var stadig åben.

Dette gav Englystskolen fornyet håb, og det blev 12 spændende minutter, hvor Englystskolen pressede hårdt, men ind ville bolden ikke.

Dermed vandt Erritsø Fællesskole kampen med 1-0, og de er nu videre til næste runde.

Hør hvad Maya og Mathilde fra Erritsø Fællesskole havde at sige efter kampen: