TV: Målmand i centrum

Fuldgod erstatning: Erstattede syg målmand, men gjorde det flot

Anders Berlin var en fuldgod erstatning for Mads Hermansen, der var blevet syg. (Foto: Carsten Lausten)
Anders Berlin var en fuldgod erstatning for Mads Hermansen, der var blevet syg. (Foto: Carsten Lausten)

På forhånd var der store forventninger til dagens kamp mellem Tingløkkeskolen og Kroggårdskolen. Rygterne havde talt om at det var 2 gode hold, og det blev til fulde bekræftet.

Se kampfakta her

Banens største profil var forventet at være U16-landsholdsmålmanden Mads Hermansen fra Kroggårdskolen, men han havde måtte melde fra på grund af sygdom. I stedet stod Anders Berlin og han skulle komme i centrum.

Se også: TV: Benjamin bombede

Kommunikationsbrist og flot spil
Tingløkke startede offensivt og var efter fire minutter tæt på, da kommunikationen koksede i Kroggårds forsvar. Det var tydeligt, at Tingløkke gerne ville kombinere, mens Kroggård i højere grad satsede på at få sendt deres hurtige angribere af sted. Det lykkedes efter syv minutter. En lang hoppende bold nåede Jonatan Petersen lige foran målmanden Nicolai Larsen-Ledet. Han headede frygtløst til den og ind i kassen til 1-0.

Nu kom der mere snert i Tingløkkes spil, mens kommunikationen fortsat var ikke-eksisterende i Kroggårds forsvar. Efter 11 minutter blev den farlige angriber, Omar Slaiman, spillet helt fri. Anders Berlin var hurtigt ude af sit mål og fældede Omar på kanten af feltet. Dommeren vurderede, at Omars træk var ud mod siden, hvorfor han nøjedes med at give Anders det gule kort. På kassen kom i stedet Lasse Schwertfeger og efter fire sekunder kunne han tage bolden ud af nettet.

Frisparket blev taget, Lasse gav en retur og den var Omar Slaiman hurtigst over og udlignede. Lasse havde inden da været en klippe på midtbanen og nu var han savnet, for det lykkedes at få sat Omar i scene indtil flere gange.  Efter 19 minutter kom han fri, driblede uden om målmanden, men på stregen fik Nikolaj Pedersen sparket væk. To minutter efter var det samme situation, men denne gang sparkede Omar bolden i kassen 2-1 og kampen var vendt på hovedet.

Se også: TV: Anføreren tog teten

Muren stod skidt
Det var godt for Kroggårds spil, at få Lasse op på midtbanen igen og Anders Berlin tilbage på kassen. For nu begyndte de at være med igen. Efter 27 minutter var det lige ved efter et mønsterangreb og to minutter senere blwv Kroggårds Lasse Jensen spillet fri. Mads Trebbien nedlagde og fik gult kort.

Lasse Schwertfeger skulle sparke, og han fandt hullet ved nærmeste stolpe og udlignede.

— Jeg havde set muren stod skidt, sagde han efter kampen.

— Jeg har prøvet at stå på mål en enkelt gang før, men det er længe siden.

Knap var bolden givet op inden den lå i Tingløkke-kassen igen. En lang bold til Jonatan Petersen, der sikkert prikkede den i kassen til pauseføring 3-2 til Kroggårdsskolen.

Pausensnak hos Tingløkkeskolen. (Foto: Carsten Lausten)
Pausensnak hos Tingløkkeskolen. (Foto: Carsten Lausten)

Se også: Sikker sejr

Fuldgod erstatning
Efter pausen fik Tingløkkeskoeln medvind, noget de i pausesnakken havde håbet at lukrere på.

Anden halvleg nåede ikke op på førstes niveau. Tingløkke havde en del spil, men det var Kroggård, der var farligst på omstillingerne og burde have lukket kampen, men for upræcise afslutninger og et par kanonredninger af Tingløkkes keeper Nicolai Ledet-Larsen, holdt liv i kampen.

I den anden ende havde Kroggård-drengene godt styr på Omar, og de afslutninger der kom, snuppede Anders Berlin sikkert. Han var, bortset fra situationen med det gule kort, en fuldgod erstatning for Mads Hermansen.

Det blev mere en hård fight, hvor der virkelig blev gået til den. Til sidst kastede Tingløkke alt frem og fik chancen for udligning. Først var det Aksel Søndergaard, der fra en forholdsvis god position i feltet sparkede over, og angrebet efter slap Omar fri, men fik aldrig aflsuttet.

Kroggårdskolen er videre til fjerde runde, hvor de skal op mod Sanderumskolen. Der venter endnu en tæt og spændende kamp.

1 af 2 Tre glade prisvindere. (Foto: Carsten Lausten)
2 af 2 Anders Berlin var en fuldgod erstatning for Mads Hermansen, der var blevet syg. (Foto: Carsten Lausten)