TV: Målslugeren Mohammad

Fire ud af fire: Mohammad er knivskarp

Mohammad brillerede i kampen og scorede fire mål. Modstanderne kunne ikke stoppe ham. (Foto: Jens Ole LS)
Mohammad brillerede i kampen og scorede fire mål. Modstanderne kunne ikke stoppe ham. (Foto: Jens Ole LS)

Forud for kampen mellem drengene fra hjemmeholdet Fredericia Realskole og gæsterne fra Bramdrup Skole, var hjemmeholdets træner lidt nervøs for, om der nu også kom en dommer, for der havde været lidt flytning af kampen frem og tilbage. Og hans bange anelser holdt stik, for ved kickoff, var den ”sorte” endnu ikke dukket op.

Gode råd var dyre. Ansvarlige dommer-på-sættere blev kontaktet, men det var ikke muligt at få fat på nogen med så kort varsel. Herefter indvilgede gæsternes træner, Anders Grubach, i at lede kampen. Anders er dommereksamineret, og selv om også fløjten manglede, så blev kampen afviklet helt efter bogen – uden problemer. Der var i hvert fald ikke tale om nogen 'hjemmedommer'.

Se kampfakta her

Hjemmeholdet blev taget på sengen, for gæsterne fra Bramdrup startede som lyn og torden. Allerede inden for det første minut, kunne Bramdrups anfører Mohammad Haddad bringe sit hold foran, og samtidig påbegynde et vaskeægte hattrick. Målet blev scoret i det lange hjørne efter en flot frispilning.

TV: Klar igen næste år

Så trækkes der lod med den nyfundne dommer. (Foto: Jens Ole LS)
Så trækkes der lod med den nyfundne dommer. (Foto: Jens Ole LS)
 

Mohammads mål
Men hurtigt kom hjemmeholdet over denne chokstart og kom godt ind i kampen. Drengene fandt hinanden med gode kombinationer, og fik på den måde en lille overvægt i spillet midt på banen. Holdet havde også nogle gode afslutninger, men ind kom bolden ikke.

Så slog Bramdrup-drengene igen kontra. Og igen var det Mohammad, der modtog en perfekt frispilning i det 20. minut, og så stod der 2-0.

Hjemmeholdets drenge fra Realskolen fortsatte med deres gode kombinationer. Det lykkedes da også for dem, at få bolden i nettet, men desværre for dem, blev målet underkendt for offside.

Hurtigt herefter slog Bramdrup-drengene kontra, og igen blev der serveret en perfekt aflevering til Mohammad, som så fuldendte sit hattrick, da han bragte sit hold foran 3-0 - første halvlegs resultat.

TV: Sophus stjal showet

Ind på kroppen
Gennem hele første halvleg havde hjemmeholdets forsvar sit hyr med at holde Mohammad, når han med sit hurtige antrit og gode fysik stormede frem på banen.

Det var da og temaet på hjemmeholdets taktiksnak i pausen. Det sidste træneren sagde til sine spillere inden kampen igen blev sat i gang, var:

— Ind på kroppen af ham!

Fem minutter inde i anden halvleg, ykkedes det endelig hjemmeholdet at få pyntet på resultatet. Yigitcan Okutan fik med brystet bolden ind i kassen efter et hjørnespark, som gæsternes keeper ikke fik ordentlig hold på.

Knap 10 minutter før tid, var Mohammad igen på spil. Denne gang sled han sig fri af hjemmeholdets forsvar, og scorede sit og holdets fjerde mål til slutstillingen 4-1.

Alt i alt var det en meget underholdende kamp, hvor begge hold gik til vaflerne. Hjemmeholdets drenge fra Fredericia Realskole kombinerede bedst på banens midte, og kom da også frem til adskillige gode afslutninger. Især i anden halvleg, men effektiviteten manglede. Til gengæld var drengene fra Bramdrup Skole altid farlige med deres kontraspil.