Annonce:
Annonce:

TV: Optimismen blomstrede

Tæt affære: Begge hold var meget optimistiske inden kampstart

Der var masser af optimisme iblandt drengene inden kampen. (Foto: Lars Pedersen)
Der var masser af optimisme iblandt drengene inden kampen. (Foto: Lars Pedersen)
Annonce:

Man fornemmede stor optimisme i begge lejre, inden dagens kamp i drengenes 2. runde imellem Søndersø Skole og Korup Skole. På begge hold var der en stor del af drengene, der spillede i de lokale klubber, så der var lagt op til en kamp på rimeligt højt niveau.

Første halvleg blev da også en seværdig og meget spændende affære, hvor Søndersø Skole forsøgte at tage teten fra første fløjt. Det var dog Korups Mads Godt, der kom frem til kampens første reelle målchance, da han satte sig godt igennem i Søndersøs straffesparksfelt. Søndersøs målmand Simon Jensen fik klaret paragrafferne i sidste øjeblik.

Se kampfakta her.

TV: Nervepirrende nulløsning

Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Lars Pedersen)
Der var god opbakning på lægterne. (Foto: Lars Pedersen)

Annonce:

Straffe satte tingene i gang
I kampens 12. minut faldt kampens første scoring. Søndersøs Anton Jensen blev fældet lige ved grænsen til straffesparksfeltet, men dommeren var ikke i tvivl om, at forseelsen var sket i feltet, så han dømte straffespark.

Tobias Marvø scorede på straffesparket til 1-0 for Søndersø til stor glæde for de flere hundrede fremmødte elever.

Tobias Marvø havde flere chancer for at øge føringen lige efter, men manglede den sidste skarphed, og måtte nøjes med denne ene scoring på straffespark denne dag.

Tobias Marvø sparkede sikkert straffesparket i kassen. (Foto: Lars Pedersen)
Tobias Marvø sparkede sikkert straffesparket i kassen. (Foto: Lars Pedersen)
 

Korup havde flere store muligheder, blandt andet i kampens 24. minut da Malthe Lindhardtsen pludselig sled sig fri i straffesparksfeltet, men vinklen blev for spids og bolden endte i sidenettet.

I det hele taget var det en spændende første halvleg med mange målchancer, men det blev ved det ene mål, og Søndersø kunne gå til pause med en 1-0 føring i ryggen.

Annonce:

Mere fokus på pres
Søndersøs træner Emil Hansen ville i pausesnakken have sine spillere til at fokusere mere på presspillet, idet Korup kom til for mange afslutninger i første halvleg. Samtidigt ville han have sine spillere til at afslutte mere udefra på grund af den kraftige medvind, som de ville få i ryggen i anden halvleg. Til sidst forberedte han sine spillere på, at anden halvleg ville blive markant anderledes end den første.

Om Søndersøs træner Emil Hansen er synsk vides ikke, men hans forudsigelse om at anden halvleg ville blive markant anderledes end første halvleg, kom i den grad til at holde stik. For mens første halvleg til tider bød på pænt kombinationsspil, så blev anden halvleg en trist opvisning i at forsøge at spille på lange bolde fra begge holds side.

I kampens 47. minut faldt så kampens afgørelse. En forholdsvis ufarlig aflevering fra fløjen blev pludselig en gave til Søndersø, da Korups målmand Jonathan Jørgensen tabte bolden ned i fødderne på Kasper Vork Nielsen, der let kunne score til 2-0 til hjemmeholdet.

Annonce:

Korup reagerede straks ved at ofre en forsvarspiller til fordel for en tredje angriber, men udover et godt skud fra Malthe Lindhardtsen fem minutter før tid, så blev det på ingen måder farligt. Søndersø kunne trække stikket hjem med en 2-0 sejr, og er dermed klar til 3. runde i turneringen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: