TV: Presset i bund

5-0: Søskendepar sørgede for at begrænse nederlaget

Hjørnespark til hjemmeholdet. Foto: Jens Ole LS
Hjørnespark til hjemmeholdet. Foto: Jens Ole LS

I turneringens tredje runde tog pigerne fra Kirstine Seligmanns Skole imod gæsterne fra Thyregod Skole. Kampen var henlagt til kunstgræsbanen i Vinding, og da både banen og vejret var i super stand, så var der lagt op til en spændende dyst mellem de to skoler.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Vand, bold og mere vand

Imponeret af modstanderen
Begge hold kom med to sejre i bagagen, og mest overraskende var det, at Thyregod havde besejret Vinding Skole, som normalt når langt i turneringen. Det havde været en kamp under vanskelige forhold med masser af vand på banen, og som udeholdets anfører Mette Christensen sagde inden kampen:

- I vores sidste kamp mod Vinding Skole var vi nok det hold, der var bedst til at tilpasse os de meget vanskelige baneforhold samtidig med, at vi ramte dagen, sagde Mette.

-  Jeg tror, at dette bliver en hård kamp, men vi tror på os selv, fortsatte Mette.

Vi fangede også hjemmeholdets anfører Emilie Prüsse inden kampen for en udtalelse.

- Vores modstander besejrede Vinding Skole, så det giver stor respekt om holdet, sagde Prüsse.

Se også: TV: Sad på spillet

Pressede på
Hjemmeholdet kom ud til kampen med masser af energi, og hurtigt viste det sig, at de gæstende piger havde svært ved at følge med.

De meget fine baneforhold frembød til godt fodboldspil, og det var lige noget for de teknisk velfunderede spillere fra hjemmeholdet.

Selvom udeholdet kæmpede bravt, så kunne de ikke forhindre, at hjemmeholdets piger pressede dem i bund.

Allerede efter tre minutters spil viste resultattavlen 1-0. Det var Sandra Hestbech, der efter en centring fra fløjen, stod helt udækket og havde let ved at score.

Inden pausen blev det igen til en scoring. En spiller fra udeholdet måtte tage hænderne til hjælp for at beskytte ansigtet mod et hårdt skud, og på det efterfølgende straffespark kunne Prüsse sikkert omsætte den store chance til en pauseføring på 2-0.

Emilie Prüsse scorede sikkert fra pletten. Foto: Jens Ole LS
Emilie Prüsse scorede sikkert fra pletten. Foto: Jens Ole LS

Se også: TV: Tenniscifre trods sjusk

Tog nederlaget med oprejst pande
At hjemmeholdet kun kunne gå pausen med en føring på 2-0, fortæller slet ikke noget om holdets overvægt i spillet, for kun en gang havde hjemmeholdets keeper rørt bolden.

Hør fra udeholdets pause her:

Anden halvleg blev kun tre minutter gammel, inden hjemmeholdet kunne bringe sig yderligere foran. Et frispark midt på udeholdets banehalvdel blev sparket af Prüsse. Med en ballonbold af et spark havde den ellers gode keeper Mette i Thyregod målet ingen chance for at klare.

Inden kampen blev fløjtet af, kunne hjemmeholdet score yderligere to mål til slutresultatet 5-0. De to mål blev scoret af Josefine Madsen og Sandra Hestbech og begge fra distancen.

Efter kampen fangede vi igen Mette fra udeholdet:

- Vores modstandere spillede godt på alle pladser, og da vi faktisk er nået længere i turneringen, end vi havde ventet, så har vi det helt fint med vores nederlag, sagde Mette.

Anne Christensen lufter ud. Foto: Jens Ole LS
Anne Christensen lufter ud. Foto: Jens Ole LS

Se også: TV: Landsholdsspiller: Vi vinder det hele

Håber på landsholdet
Spændende bliver det at følge pigerne fra Kirstine Seligmanns Skole i det videre forløb.

Holdet består af mange gode boldspillere. Med Prüsse, som den helt store spiller og krumtap på holdet, har de gode muligheder. Næsten alene klarer Prüsse forsvarsopgaverne og supplerer sin sikre indgriben med gode opspil til medspillerne.

Samme Prüsse er for tredje år med i DBUs talentsamlinger. Hun har netop været til samling med U16-landsholdet. Da der snart er to U16-landskampe mod Tyskland, krydser hun fingre for at blive udtaget.

- Der er rigtig mange gode spillere, så der er stor konkurrence. Men jeg håber da på oplevelsen at komme med, lød det fra den stærke forsvarsspiller

Hør fra Prüsse her:

At hjemmeholdet kun scorede et enkelt mål på en gennemspillet afslutning og at sejren ikke blev større, kan uden tvivl henføres til udeholdets søstre Christensen (Mette og Anne red.). Mens Mette klarede godt for sig målet, så var Anne holdets stærke defensive spiller.

De to søstre Mette og Anne Christensen havde stor ære af kampen. Foto: Jens Ole LS
De to søstre Mette og Anne Christensen havde stor ære af kampen. Foto: Jens Ole LS
 

1 af 2 De tre prisvindere. Foto: Jens Ole LS
2 af 2 Hjørnespark til hjemmeholdet. Foto: Jens Ole LS
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen