Annonce:
Annonce:

TV: Rejsen stoppede her

Flot indsats: Værterne var begejstrede og overraskede over at være nået til tredje runde

Der blev gået til den, da drengene fra Thyregod Skole fik besøg af drengene fra Kirkebakkeskolen. Foto: Jens Ole LS
Der blev gået til den, da drengene fra Thyregod Skole fik besøg af drengene fra Kirkebakkeskolen. Foto: Jens Ole LS
Annonce:

I Ekstra Bladet Skolefodbolds tredje runde tog drengene fra Thyregod Skole imod drengene fra Kirkebakkeskolen.

Værterne havde i deres første kamp vundet 14-0 over Smidstrup-Skærup Skole. Og senest havde de vundet 6-4 over de normalt stærke drenge fra Vinding Skole efter en straffesparkskonkurrence. I gæsternes første kamp vandt de med 7-0 over Ødsted Skole. I deres seneste kamp vandt de 4-1 over Kirstine Seligmanns Skole. Nu skulle de to hold møde hinanden i et spændende opgør efter nogle fine sejre.

Se kampfakta her.

TV: Afgjort fra pletten

Startede forsigtigt
For hjemmeholdets vedkommende var det kommet lidt bag på anføreren Andreas, at de var nået til tredje runde. For som han sagde inden kampen:

- Vi er godt nok noget overraskede over, at vi er nået så langt i Ekstra Bladet Skolefodbold. Men nu vil vi helst ikke stoppe, sagde Andreas.

Annonce:

- Vi mangler godt nok vores topscorer til denne kamp. Det er Jonas fra syvende klasse, som i de to første kampe har scoret seks mål. Han betyder en hel del for holdet, fortsatte Andreas.

Begge hold startede forsigtigt i de første minutter. Det var lidt som om, de lige ville se hinanden lidt an. Men hurtigt kom der mere fart over kampen. Begge hold viste nu, at de var tændte og tacklede igennem i nærkampene.

Ret hurtigt var det dog de gæstende drenge, der kom mest på bolden. Med et dejligt angrebsspil blev det hurtigt til flere gode afslutninger mod værternes mål.

I det ottende minut havde Oliver Nielsen et godt hovedstød på overliggeren, inden det lykkedes holdet at bringe sig i front midt i halvlegen.

På et hjørnespark steg udeholdets Frederik Dupont til vejrs og headede bolden flot i nettet.

En af Thyregod Skoles forsvarer kom højest til vejrs. Foto: Jens Ole LS
En af Thyregod Skoles forsvarer kom højest til vejrs. Foto: Jens Ole LS

TV: Ligemænd i opgør

Annonce:

Nicolai stod godt i kassen
Gæsterne fortsatte deres gode spil. Især var det med gode angreb over kanterne med efterfølgende gode indlæg. Havde det ikke været for godt målmandsspil af hjemmeholdets keeper Nicolai Olesen, så kunne det være gået langt værre.

Det var få gange, at værterne fik sat et angreb i ind. Når det endelig lykkedes dem, så var det på kontraer med en lang bold frem til holdets enlige angriber. Men et påpasseligt forsvar hos udeholdet sørgede for at afværge.

I første halvlegs sidste minut kunne gæsternes dygtige Victor Palmelund så bringe sit hold foran med to mål. Igen var det efter et hjørnespark, hvor Palmelund fik headed bolden i kassen.

Anføreren Palmelund håbede på at spille godt sammen i denne kamp.

- Vi vil ikke undervurdere vores modstandere, men vi vil spille, som vi plejer, sagde han inden kampstart.

Hør Thyregod Skoles pausesnak her:

Kirkebakkeskolens Palmelund havde her lige sat bolden i kassen. Foto: Jens Ole LS
Kirkebakkeskolens Palmelund havde her lige sat bolden i kassen. Foto: Jens Ole LS

TV: Oplevelsen var vigtigst

Annonce:

Fortjente sejren
Anden halvleg fortsatte, hvor første sluttede. Selvom hjemmeholdets drenge fightede på livet løs og ofrede alt, hvad de kunne i deres tacklinger, så kunne de ikke forhindre udeholdet i at komme yderligere foran efter kort tids spil.

Igen var det en høj bold sparket ind fra fløjen, der blev omsat til en scoring. Denne gang var det Oliver, der nærmest trampede bolden over mållinjen.

Yderligere to mål blev det til af gæsterne. Begge blev sat ind af Kasper Sommersted. Han trak sig fri ved kanten af straffesparksfeltet og udplacerede Nicolai i målet.

Umiddelbart efter kom han først til riposten efter et langskud på overliggeren. Han havde let ved at sætte hovedet på til scoring.

Inden dommeren fløjtede kampen af, lykkedes det Malthe Pedersen at pynte på resultatet. Så slutresultatet blev en sejr til gæsterne på 5-1.

Værterne kan være fuldt tilfredse med deres indsats i deres tre kampe. De nåede længere, end de havde håbet på, og de har fightet ganske bravt og spillet udmærket bold. Da seks af holdets spillere går i syvende klasse, så har de fremtiden foran sig.

Annonce:

Spændende bliver det at følge udeholdet. De er alle teknisk gode boldspillere, og så har de den gode evne, at de angriber over kanterne og sender gode indlæg ind foran målet. Kun uheld gjorde, at de ikke fik scoret endnu flere mål på deres mange indlæg, for de har flere hovedstødsstærke spillere.

Der blev kæmpet flot af begge mandskaber. Foto: Jens Ole LS
Der blev kæmpet flot af begge mandskaber. Foto: Jens Ole LS
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: