TV: Røg på Krog'en

Udesejr: Kroggårds drenge fik bud to gange og sejrede

Sejren fejres. Foto: Preben Nielsen
Sejren fejres. Foto: Preben Nielsen

Anden runde blev endestationen for Søndersøskolen efter skrivebordssejren over Havrehedskolen, som havde benyttet en forkert skytte i straffesparksafgørelsen, i første runde.

De hilser på hinanden, de to hold. Foto: Preben Nielsen
De hilser på hinanden, de to hold. Foto: Preben Nielsen

Nu røg de nemlig ud til Kroggårdsskolen.

Se kampfakta her

Ude med en skade
Philip Jaeger var gået ud efter et kvarter mod Havrehed og var stadig ude med en skade, fortalte han inden kampstart. Så han måtte se på fra sidelinjen.

Kroggårdsskolen lagde stærkest ud og havde nogle farlige opløb. Blandt andet havde den hurtige højrefløj Lasse Jensen en afslutning, der lige sneg sig uden om den fjerneste stolpe.

Søndersø med chance:


Kroggårdsskolen fik også tilkæmpet sig flere hjørnespark, men Søndersøskolen havde i midterforsvareren Magnus Andersen en solid midterforsvarer, der ryddede godt op.

TV: Afgjort på straffe - se sparkene her

Gode hovedstød
Kroggårdsskolens Lasse Schwertfeger testede et par gange i første halvleg Søndersøs målmand Lucas Winkelmann med et par hovedstød, men Lucas afværgede i sikker stil. Stillingen 0-0 holdt til pausefløjt.

Søndersø i pausen. Foto: Preben Nielsen
Søndersø i pausen. Foto: Preben Nielsen

Anden halvleg var ikke mere end fem minutter gammel, da Kroggårdsskolen endelig fik udbytte af overtaget i spil og chancer, og den senere fidusmodtager Jacob Nielsen kunne passere hjemmeholdets ellers glimrende målmand.

Søndersøs stærke forsvarer Mgnus Andersen. Foto: Preben Nielsen
Søndersøs stærke forsvarer Mgnus Andersen. Foto: Preben Nielsen

TV: Chokstart efter 45 sekunder

Midtvejs i anden halvleg øgede Nicklas Madsen føringen til 2-0, der også blev kampens resultat. Scoringen faldt kort efter, at holdet ellers var blevet ramt af et gult kort og 10 minutter i undertal. Men Nicklas Madsen blev spillet helt fri bag om forsvaret og kunne let passere målmanden.

TV: Forsøgte at stå imod presset

Chancer til sidst
Få minutter senere brændte det virkelig på i den anden ende, hvor alle spillere, trænere og tilskuere vist havde set bolden inde, men den sneg sig milimeter forbi den ene stolpe og til målspark.

I de sidste minutter og i overtal satsede Søndersø skolen det sidste, men scoringen udeblev. Dermed 2-0 til Kroggårdsskolen, som er videre til tredje runde.

TV: Kæmpede så blodet flød