TV: Så gik den ikke længere for 'Kragerne'

Eventyret slut: Kroggårdsskolens piger sendte favoritterne ud

Kragernes kaptajn, Alberte Toft (th) måtte se sit hold skuffe gevaldigt mod Kroggårdskolen (Foto: Henrik Schou)
Kragernes kaptajn, Alberte Toft (th) måtte se sit hold skuffe gevaldigt mod Kroggårdskolen (Foto: Henrik Schou)

De kom, så og sejrede.

Undertippede Kroggårdsskolen fra Fyn gjorde, hvad de færreste havde forventet: sendte Kragerne ud af årets turnering med en fuld fortjent sejr på 3-2.

Optimisme hos begge hold
De to trænere var optimistiske før kampen:

- Vi skal gøre det, vi er bedst til. Være kompakte og stå sammen. Vi må forvente, at vi kommer til at spille meget uden bold. Vi har ikke lagt nogen defensiv taktik eller fokuseret på enkelte spillere på modstanderholdet. Hvis muligheden er der, er vi klar til at komme frem på banen, var kommentaren fra Kroggårdskolens træner Kasper.

TV: 'Plæneklipperen' som Kragedræber

Træneren fra Kragelundskolen var lidt forbeholden og havde respekt for dagens modstander.

TV: Se alt video fra Kragelundskolen - Kroggårdskolen

- Selvom vi er udråbt som favoritter føler vi det slet ikke sådan. Vi forventer at de kommer frem på banen, og selvfølgelig har vi lagt mærke til deres topscorer Julie, som vi dog ikke planlægger en særskilt mandsopdækning af, lød det fra kragernes træner Karsten.

Galleri: Kragelundskolen - Kroggårdskolen

TV: Rystede af nervøsitet til sidst

Kragerne var nervøse
Lad det være sagt med det samme. Det blev en spændende og lige kamp med masser af nærkampe, høj intensitet og mange mål. En rigtig fodboldkamp, som var en kvartfinale værdig.

Udeholdet gik frisk til sagen fra start, og allerede efter otte minutter kunne topscorer Julie 'Plæneklipperen' Hansen have bragt sit hold i front, men i frit løb mod mål løb bolden fra hende. Minuttet efter var der chance i den anden ende, men Andrea Hornsleth missede. Pigerne fra Fyn var dominerende i første halvleg. Kragernes spil virkede nervøst og usammenhængende.

Andrea Hornsleth (th) kunne gøre ikke sin bror på drengeholdet, Oliver Hornsleth, efter (Foto: Henrik Schou)
Andrea Hornsleth (th) kunne gøre ikke sin bror på drengeholdet, Oliver Hornsleth, efter (Foto: Henrik Schou)

TV: Se karaktererne for Kragelundskolen - Kroggårdskolen

Vi skulle hen til det 28. minut inden vi fik den første scoring. Kroggårdsskolens Sofie Søderholm fandt Julie Hansen midt for mål, og på en returbold fra målmanden fik Julie bolden skubbet i mål. 1-0 til gæsterne ved pausen.

TV: Trist farvel til veteranen

I anden halvleg gjorde Kroggårdskolens Sarah Ølgaard det til 2-0 efter 37 minutter. Oplægget stod Julie Hansen for, efter et fremragende soloridt.

Se alle de fede fotos fra kvartfinalen her

TV: Sofie sled og slæbte

Målfest til sidst
Kampen syntes lukket, ikke mindst da Julie endnu engang sprintede fra krageforsvaret og gjorde det til 3-0. Men Kragerne, der trods alt var mere toneangivende længere henne i kampen, ville det anderledes. På to mål indenfor tre minutter havde Kirstine Bjørnholt og Emilie Rohde reduceret til 3-2, og med syv minutter tilbage at spille i, var kampen igen åben.

TV: Forsvarskrumtappen lukkede 'Kragerne' ned

Se Kragernes andet mål ved Emilie 'Dynamoen' Rohde:

Skulle det lykkedes kragerne at få udlignet? Nej, den målgivende chance udeblev trods et pres til sidst, og pigerne fra Fyn kunne tage den lange vej hjem, med en fuld fortjent sejr og plads i semifinalen mod nordjyske Vester Hassing Skole.