Annonce:
Annonce:

TV: Satser på skolefodbold

All in på skolefodbold: Nye trøje og store profiler

Tre drenge, der håber på at komme langt i turneringen. (Foto: Preben Nielsen)
Tre drenge, der håber på at komme langt i turneringen. (Foto: Preben Nielsen)
Annonce:

Det blev til to sikre udebanesejre til Sct. Hans skole, da både pigerne og drengene gæstede H.C. Andersenskolen på B1909's kunststofbane i den nordøstlige del af Odense.

Sct. Hans Skoles hold er kendte for at nå langt i skolefodboldturneringen. Sidste år blev sjette runde endestation for drengene.

Høje forventninger
Skoleholdets træner, Joachim Vrads, fortalte inden kampen, at flere af drengene var med på sidste sæsons hold, der som nævnt nåede langt i turneringen. De blev slået ud af Munkebjergskolen efter et knebent 1-0 nederlag. Til den kamp havde de været noget svækkede, dels grundet skader og en enkelt karantæne, så blandt andet derfor er forventningerne  høje i år.

Annonce:

Tre af spilleren på dette års hold var allerede profiler på sidste sæsons hold. Tvillingerne Danielsen, Mathias og Oliver, samt Anders Jørgensen. Det var netop Anders, der måtte sidde udenfor med karantæne, da de blev slået ud sidste år.

Alle tre drenge mente, at de havde et bedre hold i år.

— Vi har fået nogle gode fodboldspillere op fra 7. klasses niveau. Det blandet med den rutine, der allerede er, giver os en vis optimisme, sagde Andreas inden kampen.

Satser hårdt på skolefodbold
Ved pausen førte Sct. Hans Skole allerede 8-0 og det betød, at de tre ovennævnte spillere kunne sidde på bænken det meste af anden halvleg. Trods det, lykkedes det alligevel deres kammerater at score yderligere fem gange til slutcifrene 13-1.

De tre nævnte spillere er alle til dagligt ungdomsdivisionsspillere, tvillingerne spiller i Svendborg Boldklub og Anders spiller på divisionshold i Næsby.

Annonce:

Der er ingen tvivl om, at skolen satser hårdt på skolefodbolden. Til drengene er der netop indkøbt nye trøjer med skolens navn. Indtil nu har de spillet i blå trøjer lånt hos boldklubben B 1913, men som holdlederen udtrykte det, så vil vi satse meget mere på skolefodbold i fremtiden. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: