TV: Satte trumf på efter pausen

Stærkt: Pludselig væltede målene ind

Hjemmeholdet løb med en storsejr. Foto: Niels Kjestrup
Hjemmeholdet løb med en storsejr. Foto: Niels Kjestrup

Pigerne fra Lyshøjskolen tog imod Østre Skole. Det var en kamp, hvor de to anførere var meget optimistiske inden kampen.

- Vi er ikke vant til at spille fodbold. Der er kun tre, der går til fodbold, udtalte Laura Plaetner. Pigerne spiller for at have det sjovt og har ikke faste pladser på holdet.

Se kampfakta her.

Der var god opbakning på linjerne. Foto: Niels Kjestrup
Der var god opbakning på linjerne. Foto: Niels Kjestrup

TV: Rommedahl på kassen

Kæmpede bravt
Udeholdet kæmpede dog hele kampen igennem. Målmanden Amalie Tirsvad fra 6. klasse havde mange gode redninger i starten af kampen.

Både efter syv og ni minutter snuppede hun flot bolden. Godt hjulpet af forsvarsspillerne holdt hun målet rent, indtil det 16. minut hvor Amalie fra hjemmeholdet bragte holdet foran med et flot langskud, som ikke engang Peter Schmeichel kunne have reddet, som deres træner Line udtalte i pausen. Første halvleg endte 1-0.

Hør de to pausesnakke her:


TV: Afgjort fra første kasse

Gang i målene
Anden halvleg startede i rask tempo, for nu havde hjemmeholdet fundet vej til målet. Nicoline lavede igen to flotte langskud og havde derved scoret hattrick efter 41 minutter.

Det skulle dog blive til både 4-0 og 5-0 ved Mia efter 50 minutter.

Alle regnede med, at det blev kampens resultat, men udeholdet ville gerne have et trøstemål, så de pressede de sidste 10 minutter. De kæmpede godt på midtbanen, men mål blev det ikke til.

I stedet lukkede Amalie kampen lige før sidste fløjt, så kampens resultat blev 6-0 til Lyshøjskolen.

Det var svært at fremhæve en fighter, for alle gjorde en god figur, men Amalie fra hjemmeholdet fik fidusbamsen for fire flotte mål.

Laura Plaetner fra udeholdet fik også fidusbamsen. Sabine Harders fik fairplayhåndklædet, men også her kæmpede alle og spillede pænt sammen.

De tre glade prisvindere. Foto: Niels Kjestrup
De tre glade prisvindere. Foto: Niels Kjestrup