TV: Seje 6. klasser

Seje piger fra sjette var oppe mod overmagten

Bahia var en af de seje piger fra sjette, som tog kampen op med de større. (Foto: Preben Nielsen)
Bahia var en af de seje piger fra sjette, som tog kampen op med de større. (Foto: Preben Nielsen)

Ørkildskolen har ikke deltaget i de seneste års skolefodboldturneringer, fortalte holdlederen inden kampen. Det er primært fordi skolen efter en omstrukturering af skolevæsnet i Svendborg, nu kun har elever op til 6. klasses niveau. Fra 7. klasse rykkes eleverne til Nymarkskolen.

De havde håbet og nok også regnet med, at de kunne komme til at møde skoler, der ligesom dem selv kun går op til 6. klassetrin. Da de hørte, at der var helt op til 9. klasses elever med i turneringen, var de godt klar over, at de ville blive meget overmatchede.

TV: Hæl, tå og masser af mål

Se Ørstedskolens pausesnak:

Mødte reservespækket hold
På den anden side fortalte holdlederen for hjemmeholdet, at de til dagens kampe havde måttet se bort fra alle elever fra 9. klassetrin, da de var på studietur i denne uge.

De havde dog valgt at acceptere at spille kampen alligevel, selvom det var med "reservehold" og det havde de gjort fordi de vidste, at Ørkildskolen kun havde elever op til 6. klassetrin, og de kunne selv udmærket stille med hold fra 7.-8. klasse.

Det er dog helt afgjort, at til næste kamp vil der indtræde helt nye spillere på holdet, idet de råder over mange gode fodboldspillere fra 9. klasse.

TV: Favoritværdigheden tyngede ikke

Opsang i pausen

Trak håndbremsen
I pigekampen var det klart, at mange af de små piger fra Svendborg aldrig havde spillet fodbold før. De nåede som regel ikke udenfor deres eget straffesparksfelt, undtagen når bolden skulle gives op efter mål. Det var let spil, alt for let spil for hjemmeholdet. Især otte-målsskytten, Caroline Didriksen, boltrede sig. Havde hjemmeholdet ikke holdt noget igen med udfoldelserne i anden halvleg, var det gået endnu værre end de 16-0, som kampen endte.

Pigerne fra Ørkildskolen klarede kampen super godt, og var hele vejen igennem seje.