TV: Sejrede sikkert

Klara i spidsen: Scorede to mål, da holdet spillede sig sikkert videre i turneringen

Vinding-pigerne var bare for stærke til NOVA-skolen. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
Vinding-pigerne var bare for stærke til NOVA-skolen. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)

På en regntung og vanskelig bane tog Vinding Skoles piger i dag mod NOVA-skolen i anden runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

NOVA-skolen var med en kneben 4-3-sejr kommet til anden runde. Men Cecilie Thems, som vi talte med inden kampen, var ikke tvivl om, at de ville snuppe sejren i dag.

— Vi skal nok klare Vinding i dag, sagde hun.

Se også interview med Klara fra Vinding Skole:

Se kampfakta her

Cecilie spiller ikke fodbold i nogen klub i øjeblikket, men det var tydeligt fra starten, at skulle NOVA have en chance, så var det fra hende det skulle komme.

I det 14. minut var hun da også lige ved at bringe NOVA foran 1-0, men bolden ramte overliggeren. I stedet var det Vindings bedste spiller, Emilie, som scorede til 1-0 i det 18. minut. Emilie er en teknisk meget dygtig spiller med godt blik for sine medspillere og en god gennembrudskraft.

Se også: TV: Det hele blev vendt på hovedet

Vindings målmand, Daniella Dixon, havde også sin store andel i at NOVA ikke fik scoret. Hun stod hele tiden i vejen med nogle flotte og undertiden lidt utraditionelle fodparader. Klara, som Ekstra Bladet talte med inden kampen, kan både spille angreb og forsvar. I dag var hun rykket ned i det bagerste forsvar på Vinding Skoles hold og hun holdt også med sit store overblik NOVA fra fadet.

Endnu en redning af Daniella. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
Endnu en redning af Daniella. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
 

I anden halvleg bragte Emilie Vinding Skole foran 2-0 i det 43. minut. De to sidste mål blev sat ind af Klara, som til sidst i kampen blev rykket frem i angrebet. Hun nettede til en sikker 4-0-sejr til Vinding Skole over NOVA-skolen.

Vinding Skole skal i næste runde møde Petersmindeskolen.

1 af 2 Cecilia Themsen (blå) var NOVA-holdets farligste. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
2 af 2 Vinding-pigerne var bare for stærke til NOVA-skolen. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)