TV: Selvmål og straffe

Gyser: Kampen var tæt og endte med at blive afgjort i straffe

Værterne var på sejrskurs efter første halvleg, men måtte se sig slået efter straffe. Foto: Niels Kjestrup
Værterne var på sejrskurs efter første halvleg, men måtte se sig slået efter straffe. Foto: Niels Kjestrup

Begge hold var tændte, da kampen gik i gang. For både Bakkeskolen og Munkevængets Skole blev slået ud i første kamp sidste år.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Straffegys afgjorde affære

Værterne i front
Bakkeskolen havde et farligt angreb allerede i de første minutter, men målmanden klarede det farlige skud.

Fem minutter senere havde værterne et flot angreb, hvor der blev dømt straffespark. Arnes omsatte til mål, selv om Caroline Schulz havde fod på bolden.

Et minut senere stod den 2-0, idet gæsterne lavede selvmål.

Denne hurtige føring gav hjemmeholdets drenge blod på tanden, og de kæmpede bravt. Dels for at score og dels for at afholde Bakkeskolen fra at reducere.

I det 14. minut blev der lavet et frispark, der gav gult kort til Munkevængets Skole. Udeholdet havde nu overtal og fik sat et enkelt mål ind ved Benjamin Andresen til 2-1. Men hurtigt efter var Arnes igen på pletten og fik bolden i mål til 3-1, som blev halvlegens resultat.

Dagens prisvindere. Foto: Niels Kjestrup
Dagens prisvindere. Foto: Niels Kjestrup

Se også: Rytter og co. red sejren hjem

Afgjort i straffe
Anden halvleg blev virkelig spændende, for Bakkeskolens drenge var opsat på at gøre noget ved denne stilling. Og det skete ti minutter inde i halvlegen, hvor Alen Merusic nettede til 3-2. Og kort efter stod der 3-3 også ved Alen.

Dette fik værterne til at vågne op, og der blev kæmpet bravt med flere farlige skud på mål i begge ender. Begge målmænd havde virkelig travlt, og der var mange spændende situationer, idet bolden var meget svær at holde på den regnvåde bane.

Bolden ville ikke i mål, så kampen endte 3-3.

Der skulle nu være straffesparkkonkurrence.

Den dygtige målmand fra Bakkeskolen reddede det første skud fra hjemmeholdet, hvilket blev afgørende for resultatet. Straffesparkskonkurrencen endte 5-4 til Bakkeskolen, som var meget glade.

Hør Caroline Schulz efter kampen her: