TV: Sen afgørelse i intens dyst

Nervekrig: Første mål faldt efter hele 50 minutters spil

De to hold gav virkelig hinanden kamp til stregen i dette opgør. Foto: Carsten Lausten
De to hold gav virkelig hinanden kamp til stregen i dette opgør. Foto: Carsten Lausten

Pigekampen mellem Dalumskolen og Sanderumskolen bar præg af, at mange af pigerne ikke spiller fodbold til hverdag.

Men hvad der manglede i flotte kombinationer blev til fulde opvejet af den enorme energi og gejst pigerne lagde i kampen, og det blev en meget tæt, intens og spændende kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Knivskarpe Simon slog til

Pres på fra start
Hjemmeholdet kom bedst fra start og lagde et tungt pres mod gæsternes mål. Udeholdet gav ikke noget væk - flot anført af Emma Aagesen, der lukkede ned for alle forsøg på at skabe målchancer. Der blev fightet om hver en meter på banen, og i de første 20 minutter specielt på gæsternes banehalvdel. De fik slet ikke bygget noget op og var sjældne gæster på værternes banehalvdel.

Vi skulle frem til 24. minut, inden det blev farligt første gang. Sara Flyvholm lagde en god bold ind i feltet, det kneb med at få clearet og var tæt på at blive farligt.

Det blev det til gengæld i den anden ende. Pludselig slap Silke Nielsen fri, rundede keeperen, men fra en spids vinkel tog hendes afslutning stolpen.

Udeholdets pausesnak. Foto: Carsten Lausten
Udeholdets pausesnak. Foto: Carsten Lausten

Se også: Skarphed til forskel

Selvmål åbnede scoringen
Det var også Silke, der tog fat direkte efter pausen, hvor hun slap fri, men sparkede forbi mål. 10 minutter senere ramte gæsterne igen stolpen, og det var startskuddet til en underholdende sidste del af kampen.

Den megen fight havde nok tæret på kræfterne hos begge hold, for nu var der mere plads på banen. Kampen udviklede sig til en åben kamp, dog med Dalum som det toneangivende hold. Det blev til flere gode afslutninger. Emeline Olsen var alene igennem, men sparkede lige på målmanden. Sara Flyvholm sparkede på overliggeren, og i den anden ende lå Silke Nielsen hele tiden på lur.

Efter 50 minutter kom kampens første mål endelig. Et indlæg fra Johanne Wilhelmsen ramte en af gæsternes spillere så uheldigt, at den strøg i eget mål.

Se også: Obel kørte cruise control

Skulle bare i kassen
Sanderum satsede og sendte anfører Emma Aagesen frem. Det gav blottelser bagude, og to minutter før tid blev Emeline Olsen sendt af sted med en lang aflevering. Hun bankede bolden sikkert i kassen.

- Jeg havde brændt en stor chance tidligere, sagde hun efter kampen.

- Så den skulle bare ind. Hun var også glad for, at holdet havde spillet en god kamp.

Hør fra Emeline her:

De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre glade prisvindere. Foto: Carsten Lausten