TV: Sikker gevinst

Klar sejr: Drengene fra hjemmeholdet satte sig hurtigt på kampen og hev sejren i land

Yahya Chahin og resten af Seden-holdet kørte sejren hjem. (Foto: Lars Pedersen)
Yahya Chahin og resten af Seden-holdet kørte sejren hjem. (Foto: Lars Pedersen)

Seden Skole tog imod Abildgårdskolen i drengenes anden runde. En kamp, hvor Seden Skole qua lidt flere klubspillere end Abildgårdskolen måtte tillægges en lille favoritrolle.

Det var dog gæsterne fra Abildgårdskolen, der kom frem til kampens første reelle målchance. En dyb stikning bag om Sedens forsvar landede hos Fesal Ali, som afsluttede uden tøven, men han måtte se Sedens målmand Calle Povlsen hive en flot fodparade frem.

Efter 10 minutters spil fik Seden Skole tilkendt et straffespark, da en af Abildgårdskolens forsvarere havde hånd på bolden. Holdets absolut bedste i første halvleg Yahya Chahin sparkede bolden sikkert ind bag en forgæves sprællende Abbas Mustafaar i Abildgårdskolens mål.

Yahya Chahin havde herefter flere nærgående langskudsforsøg, men sigtekornet var ikke indstillet korrekt.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Hattrick imod superkeeper

Kæmpede godt
Abildgårdskolen forsvarede sig flot i forsvaret godt anført af Mohammed Moussa, men det var alligevel mere held end forstand, at stillingen ikke blev 2-0 efter godt og vel 20 minutters spil, da Sedens Matin Kharamani bragede bolden på stolpen fra en spids position.

Tre minutter før pausen kom Seden Skole på 2-0. Kevin Sy blev spillet fri på kanten af straffesparksfeltet, og han levnede ikke Abbas Mustafaar i målet nogen chance. Halvlegsstillingen var således 2-0 til Seden Skole.

Den gamle OB-profil Preben 'Tordenskjold' Knudsen havde ansvaret for Abildgårdskolens drenge.

I pausesnakken lagde han meget vægt på, at selvom Seden Skole havde haft en del afslutninger, så var det sjældent rigtigt farligt. Der var derfor stadig var gode muligheder for at komme tilbage i kampen.

Stærkt ud fra pausen
'Tordenskjolds' råd virkede åbenbart efter hensigten, for efter pausen var det pludselig Abildgårdskolen, der var spilstyrende, og ikke mindst Alaa Jalal, der var rykket ud på højre kant viste flere gange prøve på stor driblekunst, og var stærkt medvirkende til at holdet kom frem til flere nærgående forsøg.

Bedst som man stod og forventede en reducering fra Abildgårdskolen, så slog Seden Skole kontra og i kampens 38. minut scorede Matin Kharamani til 3-0 efter at have afdriblet målmanden i forbindelse med en friløber. Frustrationerne lyste ud af Abildgårdskolens spillere. Da Kevin Sy blot to minutter senere flot lobbede bolden hen over Abbas Mustafaar til stillingen 4-0, så var kampen reelt afgjort.

Abbas Mustafaar stod en flot kamp i Abildgård-målet. (Foto: Lars Pedersen)
Abbas Mustafaar stod en flot kamp i Abildgård-målet. (Foto: Lars Pedersen)
 

Nu fulgte der en periode med mange forgæves afslutninger i begge ender. Med to minutter tilbage af kampen lykkedes det Fesal Ali at reducere til 1-4 direkte på frispark. Men tættere på kom Abildgårdskolen ikke, og dermed er Seden Skole videre til 3. runde.