TV: Skader og varmen blev fatalt

Var hårdt ramt: Udeholdet var ramt fra flere fronter i kampen

Pigerne fra Munkebo leverede en fin præstation i varmen. Foto: Olav Rabølle Nielsen
Pigerne fra Munkebo leverede en fin præstation i varmen. Foto: Olav Rabølle Nielsen

Både Munkebo Skole og Nyborg Friskole havde vundet deres første kamp med mindst mulig margen, så der var på forhånd lagt op til en lige kamp mellem to meget forskellige pigehold. Munkebos hold består af piger, som til daglig spiller på det lokale klubholds U14.

Se kampfakta her.

TV: Fik kun et enkelt stik

Ramt af skader
Friskolen var fra start ramt af afbud på grund af skader og havde kun en udskiftningsspiller, hvilket skulle vise sig at være fatalt, for blot efter fem minutters spil ramlede reservemålmand Cecilie Jacobsen sammen med en fremstormende friløber fra Munkebo, hvilket fik dommeren til at dømme straffespark.

Munkebo scorede og var foran 1-0, og ikke nok med det, Cecilie kunne ikke fortsætte i målet. Kort herefter blev det 2-0, da Munkebos unge piger spillede sig flot igennem. Kort før pause scorede Munkebo igen, men det lykkedes Friskolens Signe Rasmussen at pynte på resultatet, så 3-1.

Inden pausefløjt blev det dog 4-1, da de vævre unge damer fra Munkebo igen broderede sig igennem Friskolens forsvar. 4-1 ved pause.

Se dette kreative indkast:

Godt humør trods nederlag

Indlagde drikkepauser
Anden halvleg var præget af den voldsomme varme, og selvom den betænksomme dommer indlagde drikkepauser var det tydeligt, at pigernes ansigtskulør bar præg af overanstrengelse.

Friskolens store profil Freja Friis måtte da også kort efter et flot reduceringsmål give op med vejrtrækningsproblemer.

Hør interview med Freja:


Friskolen måtte spille med kun 10 piger de sidste 15 minutter. Munkebo scorede yderligere to gange. Slutresultatet blev fortjent 6-2 til de unge piger fra Munkebo.