TV: Skolefodbold giver sammenhold

Brækket tå: Hjemmeholdet gik ind til kampen med en fantastisk indstilling

Hjemmeholdet var presset i bund i hele kampen. Foto: Ole Larsen
Hjemmeholdet var presset i bund i hele kampen. Foto: Ole Larsen

Rigtig mange hader at tabe en fodboldkamp. På Lilleskolen i Odense vil man da gerne vinde, men det er langt vigtigere at deltage i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Vi er ret ligeglade med, om vi vinder eller taber, bare vi er med. Det skaber så meget sammenhold på skolen.

Se kampfakta her.

Pigerne fra hjemmeholdet fik kæmpet sig op til udligningen, men forgæves. Foto: Carsten Lausten Fyn TV: 2-0 er den farligste føring

Så svært ud
Anemone Skytte, anfører for Lilleskolen i Odense, er en glad taber. Selv om hun netop har været med til at tabe 7-0 til Tingløkkeskolen i Odense. Men bare det at have vundet en kamp og nå til tredje runde var en kæmpe triumf for en skole, hvis pigehold blot har tre sejre på 10 år.

Udeholdet havde en 12-0 sejr fra første kamp med i fodboldtasken, så da holdets topscorer Freya Steenberg-Hansen allerede efter halvandet minut scorede til 1-0, så varslede det dårlige tider for hjemmeholdet. Værterne var da også pressede og kom næppe over midterlinjen i første halvleg. Alligevel var der fortjent ros til de hårdt kæmpende spillere fra hjemmeholdets træner Chris Margaard.

- I er bare så seje. Så skal vi ikke lave en målsætning om, at det er en halv sejr, hver gang vi kommer op på modstanderens banehalvdel, sagde Chris Margaard.

Se hjemmeholdets fremragende publikum her:

Der blev sat en masse kasser ind i hjemmeholdets mål. Foto: Sebastian Panton Fyn TV: Var bare bedst

Fantastisk sammenhold
Det lykkedes adskillige gange for hjemmeholdet, men i den anden ende scorede udeholdet dog stadig. Trods et brændt straffespark, som hjemmeholdets målmand Agnes Mellmølle klarede, endte det med en 7-0 sejr. Udeholdet har dermed en samlet målscore på 19-0 efter to kampe, og Freya Steenberg-Hansen har scoret ni af målene.

Freya Steenberg-Hansen var i hopla på ny. Foto: Ole Larsen
Freya Steenberg-Hansen var i hopla på ny. Foto: Ole Larsen

Hjemmeholdet tabte altså endnu en fodboldkamp, men spillerne glæder sig allerede til turneringen næste år.

- Vi synes, at det er fedt at have det her sammenhold og kæmpe for vores skole. Og så har vi et rigtig godt publikum, sagde Bess Olesen, der spillede hele kampen med en brækket tå og fik dagens fairplayhåndklæde for den indsats.

Hør fra Bess Olesen og Anemone Skytte her: