TV: Sloges med vinden

Voldsomt vejr: Marcus Holm formåede at gøre en god figur på trods af blæsten

Marcus Holm (tv.) kæmpede en brav kamp. (Foto: Henrik Schou)
Marcus Holm (tv.) kæmpede en brav kamp. (Foto: Henrik Schou)

Det blev hurtigt tydeligt, at vinden ville få en rolle i kvartfinalen imellem Kolding Realskole og Løjt Kirkeby Skole. Vinden blæste på tværs af banen, og hjørneflagene lå nærmest ned.

Det var også det store samtaleemne blandt spillere og trænere.

- Allerede fra morgenstunden kunne vi konstatere, at vejrforholdene kunne gøre det svært at spille god fodbold, lød det fra Koldings Marcus Holm efter kampen.

- Det viste sig også at være tilfældet for begge hold, konkluderede Marcus Holm.

Hele tiden følger anfører Tobias Lading aktivt med i kampen og dirigerer tropperne fra Kolding Realskole. (Foto: Henrik Schou) Fyn TV: Gud hjalp 'Jordbærhjelmen' igen

Nyheder Galleri: Kolding Realskole - Løjt Kirkeby Skole

Svært at komme til oplagte målchancer
Marcus Holm er placeret på den offensive midtbane. Selvom der ikke var meget poleret spil i kvartfinalen, så formåede Marcus Holm at gå forrest. Han kæmpede for hver en bold i stedet.

- I første halvleg havde vi modvind. Der var det utrolig svært at få bolden spillet frem til angriberne. Hvis der var lidt højde på, fik vi den lige tilbage i hovedet igen, forklarer Marcus.

- Derfor var vi glade ved, at der stod 0-0 ved halvleg.

- I anden halvleg fik vi mere styr på det, fordi vi havde vinden med os. Men det lykkedes os ikke rigtigt at komme frem til nogle oplagte scoringschancer.

-  Vi var i stærkeste opstilling og havde forventet at kunne presse Løjt i bund i anden halvleg, men de var jo også farlige på deres kontrachancer, erkendte Marcus.

Marcus Holm (med bolden) spillede en fin kamp. (Foto: Henrik Schou)
Marcus Holm (med bolden) spillede en fin kamp. (Foto: Henrik Schou)

Det gule kort faldt på et farligt tidspunkt
Kampen endte 0-0 i den ordinære tid. Men kort før sidste fløjt modtog Koldings helt store spiller Tobias 'Jordbærhjelmen' Lading et gult kort, så han måtte ud i ti minutter.
Tobias 'Jordbærhjelm' Lading modtog et gult kort for en hård tackling. (Foto: Henrik Schou)
Tobias 'Jordbærhjelm' Lading modtog et gult kort for en hård tackling. (Foto: Henrik Schou)

- Vi var selvfølgelig lidt betænkelige ved, hvordan vi skulle gribe første halvleg af den forlængede spilletid an.

- Tobias er jo vores styrmand i forsvaret og tilmed en af vores bedste spiller og hele tiden god til også at motivere os andre til det optimale, men vi overlevede halvlegen.

- I pausen talte vi om, at nu hvor vi fik medvind, så skulle der satses. Derfor var Løjts mål lidt af en spand vand i hovedet, fortæller Marcus.

 - Men heldigvis opstod der pludselig en lidt tilfældig chance under klumpspil, og vi fik udlignet, forklarer Marcus lettet.

Sejren skal fejres på McDonald's
Derfor skulle kampen afgøres på straffespark. Alle Koldings spillere scorede, så et enkelt brændt Løjt-spark sendte Kolding til semifinalen.

- Straffesparkskonkurrencen blev jo også spændende. Vi holdt næsten alle vejret hver gang en af os selv eller de andre skulle skyde.

- Men vi trak det længste strå.

- Vi vil fejre sejren i weekenden med et McDonald's-besøg og så selvfølgelig ud i byen og fejre sejren, lyder det fra en lykkelig Marcus.

Drengene fra Vitaskolen kunne juble over sejren i finalen. Foto: Ernst van Norde Nyheder Sådan gik finalerne i Odense

Hør Marcus fortælle om sin oplevelse af kampen her: