TV: Slukkede håbet

Frem og tilbage: Især i anden halvleg kom der angreb fra begge sider

Der var masser af gode aktioner i den spændende kamp. Foto: Jens Ole LS
Der var masser af gode aktioner i den spændende kamp. Foto: Jens Ole LS

Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden tog torsdag imod pigerne fra Fælleshåbsskolen. Det var lidt med bange anelser, idet gæsterne havde vundet med hele 17-0 i deres seneste kamp. Godt nok havde det været mod en modstander, der var temmelig presset af afbud, men alligevel.

Se kampfakta her.

TV: Vaskeægte målfest

Forventer mere modstand
Gæsternes anfører Emilie Jensen sagde følgende inden kampstart:

- Vi skal regne med mere modstand i dag mod Erritsø, end vi havde i vores seneste kamp. Vi skal derfor lige passe lidt på i kampens start for lige at se dem an, sagde hun.

Inden kampen fangede vores udsendte også værternes anfører Emma Wetche for at høre hendes mening om dagens modstander.

Hør hvad hun havde at sige herunder:

TV: Målfattigt opgør

Målene udeblev
Hurtigt stod det klart, at det var to gode og jævnbyrdige hold, der mødte hinanden. Det blev en meget underholdende og velspillet kamp.

Begge hold bestod af rigtig gode boldspillere, der på bedste måde forstod at spille fodbold. Teknisk var gæsterne fra Fælleshåbsskolen lidt bedre end hjemmeholdet. Oftest var de også hurtigere på bolden.

Men til gengæld havde værterne mere saft og kraft i deres spil. Denne overvægt i fysikken betød, at de havde spillet mest i første halvleg.

Mange målchancer var der dog ikke i første halvleg. Største chance havde hjemmeholdets Mathilde Bøgstrup. Fra kanten af straffesparkfeltet havde hun et kanonskud mod målet. Men udeholdets dygtige keeper Rakel Maria var på plads. Med en superreaktion fik hun bolden skubbet over mål.

Samme Rakel måtte også ved flere lejligheder agere sweeper, når hjemmeholdets piger blev spillet fri i dybden.

Ingen af holdene fik scoret i første halvleg.

Gæsterne havde gode forsøg på mål. Foto: Jens Ole LS
Gæsterne havde gode forsøg på mål. Foto: Jens Ole LS

TV: Tabte trods dominans

Så kom spændingen
I anden halvleg blev spillet mere lige. Da angrebene bølgede frem og tilbage, så blev det en både en underholdende og velspillet halvleg.

Kampen skulle frem til midt i halvlegen, inden der kom gang i målscoringen. Hjemmeholdets anfører og krumtap på midtbanen Emma Wetche var gået med frem. Efter et par træk på tværs i det kriminelle felt, hamrede hun bolden ind i nettet uden chance for Rakel Maria.

Fem minutter senere så det ud til, at kampen var afgjort. Maya Bruun tog en dribletur op langs sidelinjen, skar ind foran målet og scorede sikkert i det lange hjørne. 2-0 til hjemmeholdet. Få minutter senere havde samme Maya et godt hovedstød, der lige gik over målet.

Fem minutter før slutfløjt sørgede gæsternes Maja Johansen for spænding om kampens resultat. Maja slap fri på fløjen og sørgede for med et velplaceret skud op i nettaget at reducere til 2-1.

TV: Tog styringen

Lukkede ballet
Nu pressede Fælleshåbsskolens piger voldsomt på for en udligning. Men det betød samtidig, at der var nogle blottelser i forsvaret. Det benyttede Maya Bruun sig af. Hun opfangede bolden ved midterlinjen. I fuld fart gik det, inden hun udplacerede Fælleshåbsskolens keeper til slutresultatet 3-1 til hjemmeholdet.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden – Fælleshåbsskolen, 3-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Andrea Pedersen, Fælleshåbsskolen
Matilde Bøgstrup, Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Rakel Maria, Fælleshåbsskolen

Det var fuldt fortjent, at Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden vandt kampen. Men gæsterne fra Fælleshåbsskolen skal have stor ros for deres indsats. Halvdelen af holdet består af spillere fra 7. klasse, og med det boldtalent, holdet har, så er der fremtid i dette hold.

Se et hjørnespark, hvor gæsternes keeper får bokset bolden væk her: