TV: Slukkede lyset efter pausen

Pludselig gik det stærkt: Hjemmeholdet satte trumf på i anden halvleg

Thyregods keeper kæmpede bravt i målet. Foto: Jens Ole LS
Thyregods keeper kæmpede bravt i målet. Foto: Jens Ole LS

I dagens match mellem drengene fra Hældagerskolen og drengene fra Thyregod Skole kom begge hold med et godt udgangspunkt, idet de havde vundet stort i deres første kamp i turneringen - med henholdsvis 8-0 og 10-1. Begge anførere troede da også på deres mandskab inden dagens kamp.

Fra Hældagerskolens anfører, Magnus Riktrup, lød det:

- Vi er favoritter til at vinde, for vi har gode individualister, og vi spiller godt sammen.

Fra Thyregod Skoles anfører, Emil Krusborg, lød det:

- Det bliver en lige kamp, som vi vil gå sejrrigt ud af. Vi har en god bredde, og vi spillede en pragtkamp i første runde.

Se kampfakta her.

Der var fart over feltet. Foto: Jens Ole LS
Der var fart over feltet. Foto: Jens Ole LS

TV: Bispen gjorde rent bord
Startede lige
I de første minutter af kampen så det også ud til, at det ville blive en meget jævnbyrdig kamp. Begge hold har gode spillere, og kampen startede i et voldsomt tempo, og der blev en masse nærkampe.

Men det varede ikke længe, inden hjemmeholdet fik et godt overtag i spillet og tilspillede sig nogle gode chancer. Flere gange kom holdet til baglinjen, men på centringerne ind foran Thyregod Skoles mål manglede den spiller, der kunne sætte en inderside på.

I det 15. minut lykkedes det så Senad Suljic at bringe Hældagerskolen foran, idet han efter at have modtaget bolden med en dyb stikning kunne udplacere gæsternes keeper.

Målet gav drengene fra Thyregod Skole en wakeup. Nu kom de godt ind i kampen igen, og holdet burde inden pausen have udlignet Hældagerskolens føring, idet de havde en næsten hundrede procents chance, som desværre blev misbrugt.

Første halvleg sluttede 1-0 til hjemmeholdets drenge fra Hældagerskolen. I pausen blev holdets Magnus Riktrup spurgt, hvorfor de var gået i stå sidst i første halvleg, og han svarede:

- Ja, men bare vent til anden halvleg.

Hør fra Thyregods pause her:

TV: Kanin på spil

Hamrede mål ind
Straks fra starten af anden halvleg gik begge hold til vaflerne for at vinde slaget om midtbanen og dermed få et overtag i spillet. Længe var spillet lige, og selvom hjemmeholdets Tobias Møller otte minutter inde i halvlegen kunne bringe sit hold foran 2-0 på en hurtig kontra, så blev der fortsat fightet på livet løs fra begge holds side.

Ivrigheden var stor, og spillere fra begge hold måtte have en kort afsvaling uden for sidelinjen.

Midt i anden halvleg blev kampen så i realiteten afgjort, idet Jonas Bisp med få minutters mellemrum bragte sit hold foran med både 3-0 og 4-0. Jonas var topscorer i holdets første kamp i turneringen med fem mål, og han sagde inden kampen, at han i dag ville score mindst tre mål. Helt sådan gik det nu ikke.

I kampens sidste minutter lukkede og slukkede Markus Kaas med yderligere et mål til slutresultatet 5-0.

Vi fangede Hældagers Magnus Riktrup efter kampen:

Tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS
Tre glade prisvindere. Foto: Jens Ole LS