TV: Smal sejr

Gik til stålet: Pigerne fra Højme kæmpede flot, men forgæves i opgøret

Der hilses på inden kampen. (Foto: Carsten Lausten)
Der hilses på inden kampen. (Foto: Carsten Lausten)

Det var to hold med selvtilliden i orden efter, at begge sikkert havde vundet i de foregående runder.

Begge parter var dog enige om fodboldflosklen:

— Det bliver en svær en kamp!

Der blev varmet godt op. (Foto: Carsten Lausten)
Der blev varmet godt op. (Foto: Carsten Lausten)
 

Hunderupskolen satte sig på spillet straks fra kampens start, men det var Højmeskolen, der fik kampens første gode tilbud.

Josefine Lund blev sendt af sted, men hun var for lang tid om at afslutte, og Hunderups dygtige midterforsvarer Emilie Flarup fik afværget.

Se også: Klarede sig uden profil

Se kampfakta her.

Tålmodighed på bolden
Hunderupskolen spillede bolden rundt og ind imellem i rigtigt flotte kombinationer, mens Højme satsede alt på hurtige omstillinger og den farlige Josefine i front.

Ingen af holdene havde rigtigt held med strategien. Når det er sådan, er det jo godt, man har dødboldene. Det var en sådan, der skabte kampens første scoring.

Hunderups Alberte Anker slog et godt hjørnespark, og inde foran skulle Victoria Somergård bare sætte foden på, og så førte Hunderup 1-0. Hunderup fortsatte derefter med at dominere spillet, men man spillede for langsomt og omstændigt, samtidig med at Højme pigerne fik fightet sig ind i kampen.

Se også: 'Hundene' gøede

I pausen snakkede Højme pigerne om, at de skulle stresse mindre og spille bolden mere i stedet for kun de lange afleveringer frem mod Josefine. Hunderup snakkede om, at de skulle være bedre til at modtage bolden og spille den hurtigere videre.

Der var peptalk i pausen. (Foto: Carsten Lausten)
Der var peptalk i pausen. (Foto: Carsten Lausten)
 

Målfattig affære
Hunderup kom igen bedst ud af starten og efter tre minutter havde de et velspillet angreb, hvor bolden til sidst havnede hos Christina Borre, der klappede til den op i fjerneste hjørne uden chance for, den i øvrigt gode keeper i Højme målet, Freya Rendbæk.

Hunderup sad fuldstændigt på kampen herefter, og et par gange var der rent skydetelt i Højme feltet. Dog uden mål, da Højme pigerne kastede sig ned og fik blokeret.

Midtvejs i halvlegen kom Højme mere med, og de fik chancen, der kunne have fået dem ind i kampen.

Louise Grell skabte chancen på venstre kanten, afleverede fladt ind foran mål, hvor Israa Al-Timimi for helt åbent mål ramte ved siden af.

Var det blevet til mål havde det givet nerve tilbage i kampen, og Højme pigerne en tro på, at det kunne lykkes.

Nu var billedet det samme som i første halvleg med Hunderup mest på bolden, pænt kombinerende, og med pæne chancer uden at det gav flere mål.

Hunderup kunne juble over en 2-0 sejr.

De kan se frem til at møde Havrehedskolen i næste runde:

— Det bliver også en svær kamp. Men hvis vi vinder, har holdleder Annette lovet, at vi må komme hjem til hende og få varm chokolade og boller, så den skal vi vinde, lød det enstemigt fra pigerne.

De tre glade prisvindere. (Foto: Carsten Lausten)
De tre glade prisvindere. (Foto: Carsten Lausten)