TV: Søhusskolen er i kvartfinalen

Forløsning: Vendte kampen og vandt fortjent

Søhusskolen er videre til forårets kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold. Foto: Niels Nedergaard
Søhusskolen er videre til forårets kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold. Foto: Niels Nedergaard

Søhusskolen er videre til forårets kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en fortjent sejr på 2-1 over Erritsø Fællesskole afdeling Bygaden.

Det hele startede ellers skidt for Søhusskolen, der kom bagud i kredsfinalen mod Erritsø Fællesskole stik imod spil og chancer i første halvleg.

Søhusskolen gav dog aldrig op, og det fremmødte publikum fik da også, hvad de kom efter.

TV: Uskarp Krog i Søhuset

Forløsningen kom:
Stillingen ved pausen var 1-0 til gæsterne fra Erritsø Fællesskole, men så tog hjemmeholdet for alvor fat om kampen. Der var således spillet ti minutter af anden halvleg, da Line Petterson fik udlignet til 1-1.

Herfra dominerede Søhusskolen kampen, og med ti minutter tilbage af opgøret kom Søhusskolen fortjent foran, da den indskiftede Nadia Christiansen dukkede op efter et hjørnespark og bragte værterne foran med 2-1.

Søhusskolen havde herefter et hav af chancer for at lukke kampen, men især Luna Thomsen oppe i front manglede lige den sidste skarphed for afgøre kampen.

Der var krammere fra tilskuerne til de glade piger fra Søhusskolen efter sejren i kredsfinalen. Foto: Niels Nedergaard
Der var krammere fra tilskuerne til de glade piger fra Søhusskolen efter sejren i kredsfinalen. Foto: Niels Nedergaard
 

I stedet blev Line Pedersen fra Søhusskolen fremvist det gule kort, da hun rev en af Erritsø-spillerne omkuld. Dermed måtte værterne spille kampen til ende med en mand i undertal.

Erritsø Fællesskole formåede dog aldrig at udnytte overtallet, og i stedet kørte Søhusskolen sejren stille og roligt hjem.

Det hele endte således med en sejr på 2-1 til Søhusskolen, hvilket efter spil og chancer var meget fortjent. Holdet er nu videre til forårets kvartfinaler. Søhusskolens kvartfinale afvikles i perioden mellem 25.-28. marts 2019.

Husk du kan læse alt om kampen her på siden senere.

Se livedækningen fra kampen her:

Se Søhusskolens sejrsdans efter at have vundet kredsfinalen: