TV: Søhusskolen modtager guldet

Videre til kvartfinalen: Pigerne fra Søhusskolen var lykkelige efter sejren

Det var naturligvis nogle glade piger fra Søhusskolen som efter sejren modtog guldmedaljerne. Foto: Niels Nedergaard
Det var naturligvis nogle glade piger fra Søhusskolen som efter sejren modtog guldmedaljerne. Foto: Niels Nedergaard

Pigerne fra Søhusskolen er klar til forårets kvartfinaler i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en sejr på 2-1 over Erritsø Fællesskole i kredsfinalen på Fyn.

Søhusskolen var ellers i problemer undervejs trods et stort spilovertag, da holdet kom bagud med 1-0 midt i første halvleg.

I anden halvleg skruede Søhussskolen dog bissen på, og de fik hurtigt udlignet til 1-1 og bragte spændingen tilbage i opgøret.

Efter et hav af spil og chancer afgjorde Søhusskolen så kampen med lidt over ti minutter tilbage, da Nadja Christiansen dukkede op efter et hjørnespark og prikkede bolden det sidste stykke over stregen.

TV: Søhusskolen er i kvartfinalen

Lukkede mål ind
I løbet af kampen mod Erritsø Fællesskole lukkede Søhusskolen et mål ind for blot anden gang i årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Dermed er holdet fortsat et af de hold i turneringen, der har lukket færrest mål ind i år.

Til gengæld er Søhusskolen nu oppe på at have lavet hele 31 mål. Mod Erritsø Fællesskole lavede holdet nemlig to mål, og det var nok til at spille sig videre til kvartfinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Søhusskolen spiller kvartfinale i perioden mellem 25. og 28. marts 2019.

Sådan gik finalerne i Vejle

Se pigerne fra Søhusskolen få guldmedaljerne om halsen her: