TV: Sophus stjal showet

Hattrick: Scorede tre mål og bragte sit hold på sejrskurs

Kampen i dag blev spillet på Brændkjærskolens bane, hvor eleverne altid er ude for at bakke op om drengene. Sdr. Vang Skole, som var arrangør, stillede derfor også med næsten hele skolen som heppekor.

Se kampfakta her

Nogle elever fra Sdr. Vang var på plads allerede en halv time før kampen startede. Det varede dog ikke længe, før langsiderne var fyldt op med elever fra begge skoler. Dette gav en fantastisk stemning, som varede kampen igennem.

God opbakning på lægterne. (Foto: Niels Kjestrup)
God opbakning på lægterne. (Foto: Niels Kjestrup)
 

Sophus trådte i karakter
Det var to gode hold, der mødte hinanden, så man var klar over, at det ville blive en spændende fight. Kampen startede også med angreb mod begge mål, men både godt målmands- og forsvarsspil gjorde, at der skulle gå 10 minutter, før første mål faldt. Det blev Sophus Raarup, der scorede på langskud uden chance for målmanden.

Se også interview med Sophus Raarup fra Brændkjærskolen her:

Der gik syv minutter før det næste mål kom. Begge hold havde i mellemtiden store chancer, men det var igen Sophus, der spillede sig fri og scorede. Så nu stod der 2-0 til Brændkjærskolen.

Kampen bølgede igen med store chancer i begge ender. To minutter før pausen, fik Ebbe Kristensen reduceret til 2-1, hvilket blev første halvlegs resultat.

Se interview med Jeppe Jensen fra Sdr. Vang Skole:

Målrig anden halvleg
Kampen var nu igen åben, så der blev givet gode råd til begge hold af trænerne i pausen.

Anden halvleg startede i højt tempo, for Sdr. Vang Skole ville gerne udligne. De havde også et par gode forsøg, men det var Brændkjærskolens forsøg, der gav resultat og mål. Stillingen var nu 3-1  to minutter inde i anden halvleg. Målet blev sat ind af Jamshed Hayati.

Sdr. Vang lod sig ikke stoppe. De havde igen mange forsøg uden scoringer. Brændkjærskolen havde et rigtig godt forsvar. Dog havde Ahmed Hussein held til at passere forsvaret et par gange, men han skød over mål.

Dagens tre prisvindere. (Foto: Niels Kjestrup)
Dagens tre prisvindere. (Foto: Niels Kjestrup)
 

I stedet blev det igen Sophus, der ændrede på stillingen ved at score mål nummer tre. Han lavede dermed hattrick og bragte sit hold på vinderkurs. Der var nu ikke meget spænding tilbage i opgøret med 4-1 på måltavlen. Men kort tid efter øgede Rasmus Berg til 5-1 og så var der altså ikke mere at komme efter for hjemmeholdet.

Men Sdr. Vang var med til at gøre anden halvleg til en målfest, da Emil Paaske pyntede på resultatet og scorede til 5-2.

Se også interview med Saud Sinanovic fra Sdr. Vang Skole her:

1 af 3 Velbesøgt på lægterne. (Foto: Niels Kjestrup)
2 af 3 Dagens tre prisvindere. (Foto: Niels Kjestrup)
3 af 3