TV: Sov i de første 30 minutter

Sløv start: Først i anden halvleg kom der gang i kampen mellem Ejby og Sletten

Mange tilskuere fra Ejby Skole. Foto: Jens Ole Lud Sørensen
Mange tilskuere fra Ejby Skole. Foto: Jens Ole Lud Sørensen

I kampen mellem pigerne fra Ejby Skole og Slettenskole var de to halvlege som nat og dag.

Se kampfakta her

Meget bedre i de sidste 30 minutter
Første halvleg var lidt sløv, og der manglede tempo i spillet. Især i de første 15 minutter foregik meget af spillet på midten. Sidst i halvlegen tilspillede begge hold sig dog til et par enkelte gode afslutninger, som med lidt held kunne have givet mål.

De to hold hilser på hinanden:


TV: Stærk Palme i feltet

Derimod kom der mere power i anden halvleg. Der kom mere fart over feltet, og da kampen nu bølgede frem og tilbage mellem de to banehalvdele med mange afslutninger og mange nærkampe, blev det underholdende halvleg.

De to holds pausesnakke:TV: Hundene gøede igen

Hurtige fløje
Farligst var dog hjemmeholdet med deres to hurtige kantspillere - Marie Traugott-Olsen og Signe Matthiesen. Men mange af de to spilleres farlige indlæg blev godt afværget af gæsternes forsvarsgeneral Freya Rødekilde.

Og havde det ikke været for de to holds keepere - hjemmeholdets Kirstine Greve og gæsternes Mathilde Bengtson - kunne kampen let have fået flere mål end de fire, der blev scoret i alt.

TV: Skulle lige indstille sigtekornet

Tre af kampens fire mål blev alle scoret inden for tre minutter - fra det 37.- til det 39. spilleminut. Først bragte Cathrine Nielsen hjemmeholdet foran, og inden hun scorede sit andet mål, var gæsternes Trine Jørgensen klar med et flot mål. Tre meget hurtige mål og en føring til Ejby-pigerne på 2-1.

Ejby-sejr
Tre minutter før tid slog Kathrine Clement sejren fast, så pigerne fra Ejby Skole kan nu se frem til næste kamp i turneringen med en samlet sejr på 3-1.

Ejbys kampråb:


TV: Anfører: Jeg havde ventet en sejr

Alt i alt en helt fortjent sejr til hjemmeholdets piger fra Ejby Skole, for da de endelig tog sig sammen, trak de det længste strå, og det passede meget godt til, hvad anfører Sofie Granborg havde sagt inden kampen.

- Vi bør kunne spille os videre i turneringen, hvis vi ellers tager os sammen.

Slettenskolen, der har flere gode boldspillere, har fremtiden foran sig, for som holdets anfører sagde inden kampstart:

- Vi er et ungt hold, og vi spiller fint sammen.

Sejsdans:


TV: Victoria og Amalie gik målamok