TV: Spænding i straffe

Puha: Kampen blev afgjort i en spændende straffesparkskonkurrence

Hælager scorer på et deres straffespark. Der var de bare bedst. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Hælager scorer på et deres straffespark. Der var de bare bedst. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Vejle Midtbyskoles piger tog imod Hældagerskolens piger i dagens kamp. Det blev gæsterne, der kom bedst fra start med masser af energi. Motivationen var nemlig helt i top. For som holdets anfører Anne Linderoth Aarup sagde inden kampen:

—Vi kender mange af deres spillere fra klubfodbold, så vi skal helst vinde, men vi har stor respekt for dem.

Se kampfakta her.

Efter flere gode angreb lykkedes det udeholdet at komme foran i 7. minut ved Katrine Linnet. Hun modtog bolden i straffespark feltet, tog et lille træk og udplacerede hjemmeholdets keeper.

Hjemmeholdet skulle åbenbart bruge lidt tid for at komme i gang, for midt i halvlegen begyndte de at vise tænder og kom godt ind i kampen. Nu tilspillede de sig flere gode afslutninger ved holdets lynhurtige angriber Mie Kjærholm.

TV: Flot affære

Men som regel var hun alene om at angribe, og da gæsterne havde et par gode forsvarsspillere i Anne Lyager og Olivia Gonzalez, så blev det nogle drabelige dyster. Mange gange blev det faktisk til en kamp i kampen. Enkelte gange kom Mie dog til afslutning, men afslutningen var enten for upræcis, eller også klarede gæsternes dygtige keeper Anna Bendsen godt for sig.

I første halvleg blev der ikke scoret yderligere.

Hældagerskolens pigers pausesnak. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Hældagerskolens pigers pausesnak. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Intenst og spændende
I anden halvleg startede pigerne fra Hældagerskolen igen bedst. I de første minutter af halvlegen havde de flere gode forsøg, hvor de blandt andet tiltvang sig tre hjørnespark. Men hurtigt blev spillet igen lige og der blev kæmpet bravt på banens midte.

Også i anden halvleg blev det til adskillige kampe mellem hjemmeholdets Mie og gæsternes Anne og Olivia. Nu blev der dog holdt ekstra øje med Mie, for det havde gæsternes træner påpeget i pausen.

Jo nærmere vi kom kampens afslutning, jo mere pressede hjemmeholdet på for at få udlignet. Tre minutter før tid lykkedes det så Xenia Bager, at få bolden ind i rusen.

Så skulle kampen afgøres på straffespark. Her viste gæsternes keeper sit store talent. Hun reddede to af hjemmeholdets skud, så gæsterne fra Hældagerskolen nu er klar til næste runde med en samlet sejr på 5-3.