TV: Spændingen udeblev

Kæmpede bravt: Begge hold gav den en skalle og pressede flot

Kampen foregik i et hæsblæsende tempo, og der var mange chancer. Foto: Jens Ole LS
Kampen foregik i et hæsblæsende tempo, og der var mange chancer. Foto: Jens Ole LS

Kampen mellem drengene fra Bakkeskolen og Brændkjærskolen i 3. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold var de to skolers anden kamp, idet de begge havde været oversiddere i tidligere runder.

Brændkjærskolens anfører Markus Braun mente, at de nok havde favoritrollen, for som han sagde inden kampstart:

- Det bliver en svær kamp, men vi har en god bredde på holdet med flere gode spillere. Så jeg tror, at vi vinder.

For hjemmeholdets vedkommende var det første gang i flere år, at de var kommet videre efter første kamp. Det var nok forklaringen på, at holdets anfører Hasan Hamzic udtrykte sig lidt mere forsigtigt:

- Det bliver en tæt og lige kamp. Vores styrke ligger især på midtbanen og i forsvaret, sagde han.

Se kampfakta her.

TV: Selvmål og straffe

Solid føring
Straks fra kampens start blev der gået til sagen. Inden for de to første minutter havde først hjemmeholdet et skud på træværket, mens gæsterne straks derefter i den anden ende havde en store chance. Den blev dog kun afværget takket være en hurtig indgriben af hjemmeholdets keeper Caroline Shulz. Caroline, der til daglig spiller på U16-holdet i Kolding Q, stod en glimrende kamp. For hende er det en stor udfordring at spille sammen med drengene.

Frem og tilbage fra den ene banehalvdel til den anden gik det gennem hele kampen. Meget spil på banens midte var der ikke tale om. For begge hold kendte kun én vej, og det var fremad. Det var gerne i et hæsblæsende tempo. Kun i få tilfælde så vi, at spillerne faktisk godt kunne spille hinanden i gode kombinationer.

Se her, hvordan spillet gik frem og tilbage hele tiden:

I første halvleg havde gæsterne en lille overvægt i spil og chancer, og det gav pote midt i halvlegen. Et frispark blev sparket højt ind mod fjerneste stolpe, og da hjemmeholdet ikke straks fik bolden clearet, så var Simon Vinther-Jensen straks over den. Han skubbede den ind over målstregen.

Inden dommeren fløjtede af til pause, scorede gæsterne yderligere to gange til en pauseføring på tre mål. Først ved Ahmad Arar efter en flot frispilning og derefter ved Raman Haman efter en elegant dribletur. Begge mål scoret uden chance for Caroline i hjemmeholdets mål.

Kampens prisvindere. Foto: Jens Ole LS
Kampens prisvindere. Foto: Jens Ole LS
 
Trak fra efter pausen

Ikke mere spænding
Anden halvleg fortsatte som første sluttede. Frem og tilbage gik det med hurtige driblinger og direkte spil frem til de to holds frontløbere.

Som kampen skred frem pressede hjemmeholdet mere og mere på for at få pyntet på resultatet. Havde det ikke været for Brændkjærskolens keeper Martin Lauszus, der havde en travl dag på kontoret, så kunne der godt være kommet spænding om resultatet. Men ingen mål blev scoret i anden halvleg.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Bakkeskolen - Brændkjærskolen, 0-3

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Hasan Hamzic, Bakkeskolen
Ahmad Arar, Brændkjærskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Caroline Schulz, Bakkeskolen

Med den spillelyst, begge hold viste, så havde de faktisk begge fortjent at gå videre. Men når der nu skulle være en vinder, så var Brændkjærskolen det rigtige hold.

Hør gæsternes sejrssang efter kampen her: