Annonce:
Annonce:

TV: Stærkere mandskab sejrede

Sikker sejr: Gæsterne kunne ikke modstå hjemmeholdets flotte spil

Udeholdets Frederik Andersen leverede en flot præstation, men det var ikke nok for ham og hans hold. Foto: Ole Larsen
Udeholdets Frederik Andersen leverede en flot præstation, men det var ikke nok for ham og hans hold. Foto: Ole Larsen
Annonce:

Drengene fra Pårup Skole 2 skulle på hjemmebane tage imod drengene fra Rasmus Rask-Skolen.

Se kampfakta her.

TV: Drabelig dyst

Banens mindste strålede
Han er ikke større end tobak for en skilling. Men Frederik Andersen fra udeholdet scorede et klassemål og gav dermed sit hold en superstart mod favoritterne fra hjemmeholdet.

- Jeg er jo vant til at være den mindste. Ingen er så store, at de ikke kan ligge ned, fortalte Frederik.

Magnus Jensen fik udlignet for hjemmeholdet lige efter. Men det så ud til, at gæsternes forsvar stadig havde armene oppe over det overraskende føringsmål.

Favoritterne fra hjemmeholdet havde umådeligt svært ved at få spillet til at fungere i en meget chancefattig første halvleg. Det havde en af holdets normalt vigtigste spillere Jonathan Høyer en god forklaring på.

Annonce:

- Vi undervurderer udeholdet og tror, at vi bare kan spadsere os til en sejr, sagde Jonathan Høyer, mens han humpende forlod banen og støttede sig til en klassekammerat.

Jonathan Høyer blev nemlig ankelskadet kort efter udligningen til 1-1. Han kommer næppe til at spille flere kampe i denne sæson i Ekstra Bladet Skolefodbold.

TV: Optimismen hjalp ikke

Mål i støvlerne
Gæsterne anede en sejr, og holdets træner Jesper Kolle sagde til sine spillere i pausen, at hvis de ikke kunne spille sig til en scoring, så kunne de jo altid spille ligesom Horsens. Altså satse på dødbolde.

Men den plan blev smadret i løbet af anden halvlegs første fire minutter. Her scorede værterne to gange. Det var Theis Reinholdt og Magnus Jensen, der kunne sætte bolden i nettet. Og så var den kamp i realiteten afgjort. Hjemmeholdet kørte sikkert sejren hjem, og frontløberen Serias Kai lukkede og slukkede til 4-1 efter 45 minutter.

Annonce:

Næsten alle hjemmeholdets drenge spiller i den lokale Danmarksserieklub, Tarup-Paarup. Og det er måske holdets største styrke, mener anføreren Mikkel Emil, der fik Fidusbamsen.

- Vi har et godt hold og kan nå langt i turneringen. Men vi skal have respekt for alle modstandere, fastslog han.

Hør Mikkel Emil fra Pårup Skole 2 fortælle om kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: