TV: Starten blev altafgørende

To hurtige mål: Der gik kun tre minutter, før kampen var afgjort

Der var fart over feltet fra første fløjt. Foto: Jens Ole Lund Sørensen
Der var fart over feltet fra første fløjt. Foto: Jens Ole Lund Sørensen

På samme måde som sidste år skulle der være lokalopgør mellem både pigerne og drengene fra Englystskolen og Fælleshåbsskolen i turneringens første spillerunde. 

Både pigerne og drengene på de to hold kender hinanden særdeles godt, idet de fleste spiller sammen i den lokale klub, så det er ikke alene om at vinde, men også om at have håneretten.

Se kampfakta her.

TV: Hattrick sikrede sejr

Der var god opbakning på lægterne. Foto: Jens Ole Lund Sørensen
Der var god opbakning på lægterne. Foto: Jens Ole Lund Sørensen

Ude af starthullerne i en fart
Pigerne indledte, og Englystskolens piger havde nok stadig søvn i øjnene, da kampens dommer fløjtede kampen i gang. For der gik ikke mere end 10 sekunder, inden bolden lå i nettet hos dem. Efter tre minutters spil stod der 2-0 til udeholdet. Først var det Anna Tøndering, der scorede og derefter Cecilie Badenski.

Selvom pigerne fra Englystskolen kom lidt mere ind i kampen, så var det Fælleshåbsskolens piger, der fortsatte med at dominere, og inden der var spillet et kvarter havde holdet bragt sig foran 4-0 ved henholdsvis Alberte Rasmussen og Cecilie Badenski.

Englyst-pigerne kæmpede bravt og kom efterhånden mere og mere ind i kampen og havde da også nogle enkelte gode fremstød.

TV: Skarpe foran kassen

Kom bedre med
I pausen blev Englystskolens taktik justeret lidt af holdets manager.

Hør pausesnakken her:

Det gav resultat allerede efter tre minutters spil i anden halvleg, idet Sophia reducerede til 4-1. Spillemæssigt blev det også lidt bedre, men forhindre Fælleshåbsskolens piger i yderligere at score tre mål kunne de ikke. Til sidst pyntede de på resultatet til 7-2.

Først scorede Anna Lorenzen til 5-1 på straffespark. Herefter scorede Alberte Rasmussen og Cecilie Badenski hvert et mål til 7-1 inden Amalie Svarrer reducerede til slutresultatet 7-2 til Fælleshåbskolen. De fik hermed revanche for deres nederlag i 2015.