TV: Stikninger var nøglen

Skarpe bolde: Bolde i dybden flænsede modstanderens defensiv

De tre prisvindere. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
De tre prisvindere. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

Efter pigernes kamp, kom turen til drengene fra NOVA-skolen og Mølholm Skole.

I kampens start var spillet ganske lige mellem de to hold. Begge hold ville gerne spille fodbold, og begge hold arbejdede ihærdigt på at få overtaget på banens midte. Så i de første minutter bølgede kampen frem og tilbage på de to banehalvdele.

Se kampfakta her.

Men stille og roligt fik NOVA-drengene et lille overtag i spillet. De kom efterhånden frem til flere gode afslutninger, ved at angribe med dybe afleveringer til holdets frontløbere. En sådan dyb aflevering fik Milan Ali efter små 10 minutter. Han scorede sikkert til 1-0.

Hjemmeholdet fortsatte med deres farlige angrebsspil. I det 18. minut kunne Andreas Demalieth øge hjemmeholdets føring til 2-0 - igen efter en perfekt stikning.

I første halvlegs sidste minutter, havde gæsternes drenge fra Mølholm Skole en god periode. Her havde det ikke været ufortjent, hvis holdet havde pyntet på resultatet. Men hjemmeholdets forsvar og keeper holdt stand.

Se klip fra kampen her:

Mere bid i tacklingerne
I pausen sagde hjemmeholdets træner til sine spillere:

—I skal have mere bid i jeres tacklinger!

Se også hvad Mølholm-drengene talte om i pausen:

Se klip fra kampen her:

Om det var årsagen skal være usagt, men i hvert fald kom NOVA-drengene foran med 3-0 allerede efter to minutters spil i anden halvleg. Igen efter samme koncept som tidligere: En dyb stikning, som holdets anfører, Hussien El-Kassim, omsatte til mål.

Det tog lidt af modet fra Mølholm-drengene. Hjemmeholdet dominerede herefter kampen og hurtigt blev det til yderligere to mål ved henholdsvis Andreas Demalieth og holdets anfører Muhib Wardag.

Se også: TV: Simons show

Selvom hjemmeholdet dominerede spillet, så forsøgte gæsterne dog hele tiden at spille bolden, når de havde den. Midt i halvlegen lykkedes det for holdet at pynte lidt på resultatet, idet anfører Kristian Mørkholt scorede til 5-1.

Kort før slutfløjt lykkedes det så hjemmeholdet at score endnu et mål. Denne gang igen ved Hussien El-Kassim, så slutstillingen blev 6-1.

1 af 2 En ung fangruppe. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
2 af 2 De tre prisvindere. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)