TV: Stjal føringen

Chokerende afslutning: Værterne fik vendt spillet totalt i anden halvleg

Der blev vendt op og ned på spillet i anden halvleg, da Langeskov Skole mødte Kerteminde Byskole. Foto: Per Bo Christensen
Der blev vendt op og ned på spillet i anden halvleg, da Langeskov Skole mødte Kerteminde Byskole. Foto: Per Bo Christensen

Der var dømt kommunemesterskab på Langeskov Stadion, da Langeskov Skoles drenge på hjemmebane mødte Kerteminde Byskole i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

I værternes seneste kamp havde de vundet 3-0 over Hindsholmskolen, mens gæsterne havde besejret Nymarksskolen, Kerteminde med en 5-1-sejr i bagagen.

Der var nu ikke meget, der tydede på, at dette opgør skulle udvikle sig til at dramatisk med otte mål.

Se kampfakta her.

Scoringerne tiil 1-0 og 2-0 kom hurtigt i første halvleg af gæsterne. Foto: Per Bo Christensen
Scoringerne tiil 1-0 og 2-0 kom hurtigt i første halvleg af gæsterne. Foto: Per Bo Christensen

Se også: Afgørelsen faldt sent

Frem og tilbage
Gennem første halvleg bølgede spillet frem og tilbage. Det var således en meget jævnbyrdig affære, hvor der blev givet og taget med oprejst pande.

Men i det 21. minut lykkedes det for Kristian Jørgensen at få bolden puttet i rusen efter et længere angreb, hvor udeholdet fik lagt et stort pres på modstandernes forsvar.

Forinden havde gæsterne haft armene i vejret, da bolden havnede i målet. Men der var forud begået en forseelse mod værternes målmand, så det kunne ikke godkendes.

Slutresultatet på første halvleg blev 1–0, selvom hjemmeholdet tæt før pausefløjtet havde en rigtig god chance i forbindelse med et hjørnespark, som Martin Ottosen i udeholdets mål måtte have to forsøg til at klare.

Kerteminde Byskoles drenge tabte pusten i anden halvleg. Foto: Per Bo Christensen
Kerteminde Byskoles drenge tabte pusten i anden halvleg. Foto: Per Bo Christensen

Se også: TV: Optimismen hjalp ikke

Vendte spillet
Anden halvleg fortsatte med spil i begge ender. Efter ti minutters spil lykkedes det for gæsternes Niels-Henrik Mortensen fra kort afstand at øge til 2–0. Denne scoring fik måske medspillerne til at slappe lidt af og tage lidt lettere på det. Det blev de i den grad straffet for.

Fra det 13. til det 15. minut blev der vendt op og ned på det hele. For her lykkedes det hjemmeholdet at gå fra at være bagud med to til at være foran med et.

Det første mål blev sat ind af Lasse Pors, der fangede en løs bold og halvvejs med ryggen til målet kunne dirigere den ind langs den ene opstander. Derefter var det Rasmus Knudsen, der med et godt huk udlignede til 2-2.

Endelig var en af udeholdets forsvarsspillere så uheldig, at han i stedet for at få headet væk, snød den hans egen målmand, og så stod der 3-2 til værterne.

Men gæsterne gav ikke op. I det 19. minut lykkedes det Mikkel Hansen efter flere tilløb at udligne til 3–3. 

Det lod hjemmeholdet sig ikke gå på af, og blot et lille minut senere havde Rasmus Knudsen med sit andet mål gjort det til 4–3. Og endelig lukkede Simon Huynh kampen med sin scoring til 5–3 kort før slutfløjtet.

Det var en noget nervøs holdleder for udeholdet, der trippede noget op og ned langs banen i de sidste minutter af kampen.

- Det skal være i år, at vi går videre, for nu har vi holdet til at nå fjerde runde og måske mere, sagde han.

Se Kerteminde Byskoles keeper klare to forsøg på mål her:

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen