TV: Storm startede festen

Overbevisende: Værterne har vist imponerende styrke de første tre kampe

Tobias Lauridsen scorede to mål i kampen. Foto: Per Bo Christensen
Tobias Lauridsen scorede to mål i kampen. Foto: Per Bo Christensen

Tirsdag tog Nymarkskolen, Svendborg imod Carl Nielsen-Skolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Med en målscore på 14–0 efter de første to kampe var der nok ikke tvivl om, at hjemmeholdet var storfavoritter i denne kamp. Lad det være sagt med det samme - de levede til fulde op til favortiværdigheden.

Se kampfakta her.

Se også: Målfest i det fynske

Afgjort fra start
Der var ikke spillet mere end godt fem minutter, før Gustav Storm gjorde det 1–0. Kun fem minutter senere øgede han til 2–0.

Toke Amstrup sendte bolden i nettet på et flot hovedstod i det 16. minut.

Herefter lykkedes det for gæsterne at få lidt mere stabilitet i forsvaret. De forhindrede dermed yderligere scoringer i første halvleg.

På trods af et bedre forsvarsspil, må man også sige, at de var sjældne gæster på den anden banehalvdel. De nåede vel knap frem til værternes straffesparksfelt. Men der blev slidt og slæbt, og blandt andet Lucas Saenkham gjorde sig positivt bemærket.

Gabriel Nilsson scorede til 6-0 i anden halvleg. Foto: Per Bo Christensen
Gabriel Nilsson scorede til 6-0 i anden halvleg. Foto: Per Bo Christensen

Se også: TV: Landsholdsspiller som coach

Lukkede og slukkede
Meget bedre gik det ikke for gæsterne i anden halvleg. Allerede efter to minutter viste hjemmeholdet igen deres farlighed. Men Tobias Lauridsen nåede ikke frem til en ellers fremragende tværaflevering.

Fire minutter senere var han dog på plads og scorede til 4–0 uden chance for Janus Møhring i målet. For anden kamp i træk var han trukket i målmandstrøjen efter en udskiftning med Christoffer Helt.

12 minutter senere var Tobias igen på pletten og øgede til 5–0. Allerede tre minutter efter gjorde holdets topscorer Gabriel Nilsson det til 6-0.

Målfesten blev afsluttet af Jacob Jessen, der efter et indlæg kunne gøre det til 7–0. 

KAMPFAKTA:

Resultat:

Nymarkskolen, Svendborg - Carl Nielsen-Skolen, 7-0

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Gustav Jensen, Nymarkskolen, Svendborg

Lucas Saenkham, Carl Nielsen-Skolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Janus Møhring, Carl Nielsen-Skolen

Samtidig må man sige, at det kunne nemt være endt med et tocifret nederlag. Men Janus diskede op med flere gode redninger. Blandt andet var Tobias helt fri foran mål og fik faktisk headet godt. Men en flyvende Janus forhindrede, at dette hovedstød blev omsat til mål.

Se Toke Amtrups scoring til 3-0 her:


Se også: TV: Gæster fik tur i møllen

Kampens prisvindere
Blandt andet Gustav Jensen gjorde sig godt bemærket for hjemmeholdet. Udover at sørge for at holde clean sheet der var overskud til at gå med frem og understøtte angriberne. Derfor var det også en fortjent modtager af fidusbamsen for hjemmeholdet.

Som nævnt gjorde Lucas Saenkham det rigtig godt på midtbanen for udeholdet og blev derfor tildelt fidusbamsen. Faripaly-håndklædet gik til Janus.

Hør interviewet med fidusbamsevinder Gustav Jensen efter kampen her: