TV: Suveræne Sanderum

Tredje sejr: Sanderum-drengene er ustoppelige - målscore på 27-1

Første målscorer Lucas, Sanderumskolen, i gul overtrækstrøje . (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
Første målscorer Lucas, Sanderumskolen, i gul overtrækstrøje . (Foto: Poul Eigil Rasmussen)

Kampen i tredje runde mellem Højby Skole og Sanderumskolen blev en ensidig affære. Fra starten satte Sanderumskolen sig på spillet og sådan blev det igennem hele kampen. Højby havde stort set ingen chancer og den endelige sejr på 7-0 til Sanderumskolen kunne nemt være blevet endnu større, hvis Sanderumskolen havde været lidt mere skarpe i feltet.

Se kampfakta her

Under optakten havde Sanderum-drengene givet hinanden håndslag på at være aggressive fra første minut. Og det var de virkelig også.

Allerede efter 30 sekunders spil havde de at farligt frispark, som strøg lige over mål. Men kort efter fik de hul på bylden, da Lucas scorede helt oppe i krydset. Et meget flot mål. Fem minutter senere bragte Sebastian Sanderumskolen yderligere foran. Og så var der stilstand i målscoringen resten af halvlegen. Højby Skole forsvarede sig godt, og Sanderumskolen forsømte at spille over kanterne, og derved blev de nemmere at dæmme op for.

Lyn og torden
I anden halvleg startede Sanderumskolen igen som lyn og torden. Den målfarlige Jeppe 'Måltyv' bragte Sanderumskolen foran 2-0 og 3-0 i det 31. og 33. minut. Umiddelbart herefter blev han nødt til at gå på mål, da Oscar, som havde fået skadet sin hånd i foregående kamp, måtte lade sig udskifte.

Se også: Jeppe Måltyv

Oscar måtte på bænken med en skadet hånd. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
Oscar måtte på bænken med en skadet hånd. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)

Jeppe 'Måltyv' trækker i målmandstøjet. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)
Jeppe 'Måltyv' trækker i målmandstøjet. (Foto: Poul Eigil Rasmussen)

Se også: Klare klask

Se også: Målrig affære

Til alt held for ham og Jeppe var de stort set arbejdsløse gennem hele kampen. I de sidste fem minutter af kampen kom Sanderum op på hele 7-0, da Sebastian scorede to gange og Ove en gang.

Suveræne Sanderum er derfor klar til fjerde runde i turneringen. Det er de med en samlet målscore for tre kampe på hele 27-1.

1 af 2 Flot opbakning på lægterne. (Foto: poul Eigil Rasmussen)
2 af 2 Første målscorer Lucas, Sanderumskolen, i gul overtrækstrøje . (Foto: Poul Eigil Rasmussen)