Annonce:
Annonce:

TV: Tæt affære

Lige til det sidste: Pigerne måtte finde afgørelsen i en straffesparkskonkurrence

Kampen måtte afgøres på straffe, hvor Rebekka Wolf blev den helt store helt. (Foto: Lars Pedersen)
Kampen måtte afgøres på straffe, hvor Rebekka Wolf blev den helt store helt. (Foto: Lars Pedersen)
Annonce:

I pigernes 3.runde tog Nymarkskolen fra Svendborg imod Ørstedskolen fra Rudkøbing. Begge hold var kommet videre på grund af store sejre i 2. runde, så begge skoler mødte op med selvtilliden i top.

Det var Nymarkskolen, der kom bedst i gang. En stærkt arbejdende midtbane med Mathilde Skadbjerg og ikke mindst holdets store profil Sascha Nielsen viste flot kombinationsspil, og helt på toppen var Katrine Holm en konstant uro for Ørstedskolens forsvar.

I kampens 7. minut fandt Sascha Nielsen Katrine Holm med en dyb stikning på kanten af straffesparksfeltet. Katrine Holm rykkede fra forsvaret, men i sidste øjeblik fik Ørstedskolens målmand Emma Juul smidt sig ned i skuddet.

TV: Flot affære

I kampens 10. minut forsøgte Sascha Nielsen sig med et flot langskud, men igen viste Emma Juul prøver på flot målmandsspil.

Se kampfakta her.

Nymarkskolens Katrine Holm spillede en flot kamp. (Foto: Lars Pedersen)
Nymarkskolens Katrine Holm spillede en flot kamp. (Foto: Lars Pedersen)
 

Annonce:

Chancefattig omgang
Ørstedskolens angriber Caroline Didriksen havde scoret otte mål i deres seneste kamp. Det var tydeligt, at meget af spillet var baseret på lange bolde op til den dygtige angriber, men alt for ofte kom hun til at ligge alene med 2-3 forsvarsspillere omkring sig. Så det var svære arbejdsbetingelser. Et par gange var den hurtige angriber dog lige ved og næsten, men det hele mundede ud i et par hjørnespark, der ikke bragte videre.

Generelt var første halvleg en meget chancefattig affære, der således også endte 0-0. Det fik Nymarkskolens træner Ida Eskildsen til i pausesnakken at kræve flere afslutninger fra sine spillere og samtidig kræve, at man gik hårdere ind i nærkampene. Der var også fokus på, at man i første halvleg havde haft lidt problemer med positioneringen i forsvaret, som havde givet Ørstedskolens angribere lidt for meget plads at spille på.

De gode råd fra træneren blev hurtigt omsat til praksis på banen, for allerede efter to minutters spil af anden halvleg fik Katrine Holm en friløber. Emma Juul gik godt ud af sit mål og fik Katrine Holm til at overplacere sit skud, der strøg lige forbi fjerneste stolpe.

Annonce:

Nymarkskolen intensiverede presset mod Ørstedskolens mål, men Kamilla Gregersen og resten af forsvaret kæmpede heroisk mod overmagten, og bedst som man stod og forventede en scoring til Nymarkskolen, så slog Ørstedskolen kontra. Liv Grouleff fik bolden omkring midterlinjen og overspurtede et par forsvarsspillere, inden hun sikkert sendte bolden i mål bag en chanceløs Rebekka Wolff.

Drama til slut
Nede 0-1 med 10 minutter tilbage af kampen, så ville mange hold febrilsk begynde at sende lange bolde op i hovedet på deres angribere, men Nymarkskolens spillere skal have stor cadeau for at fortsætte med deres eget spil.

Med fem minutter tilbage af kampen faldt belønningen. Fra kanten af straffesparksfeltet ramte Sascha Nielsen overliggeren, hvorefter bolden slog ned på selve målstregen, hvor Katrine Holm kom og hjalp den det sidste stykke ind over målstregen. Dermed var stillingen 1-1 og de to hold måtte således ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence.

Her blev Nymarkskolens målmand Rebekka Wolff den store helt, da hun sendte det afgørende straffespark i mål.

Annonce:

Dermed er Nymarkskolen videre til 4. runde. Ambitionen er ikke til at tage fejl af, man vil gerne som minimum i kredsfinalen, som man også var det i sidste års turnering. Ørstedskolen må prøve lykken i næste års turnering, men de skal have ros for at levere deres del til en meget seværdig kamp.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: