TV: Tenniscifre på skod bane

Lækre kombinationer: Drengene fik det bedste ud af dårlige forhold

Drengene fra Sanderumskolen pressede på fra første fløjt. Foto: Carsten Lausten
Drengene fra Sanderumskolen pressede på fra første fløjt. Foto: Carsten Lausten

Sommeren har været hård ved de normalt gode baner i Dalum. Der var også tydelige hjulspor på banen, så det gjorde forholdene svære for god fodbold, da Dalumskolens og Senderumsskolens drenge tørnede sammen.

Udeholdet satte sig tungt på kampen fra starten, og angrebene rullede ned mod Dalum-målet. Efter seks minutter kom den fortjente føring. Leonardo Han sparkede et godt frispark mod mål, Lasse Jensen i målet halvklarede og Tobias Pedersen var over returen og sparkede den sikkert ind. Se målet her.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Sen afgørelse i intens dyst

Kom bedre med
Efter målet kom værterne mere med i kampen og længere frem, og de fik muligheden for at udligne. Bolden blev spillet rundt i udeholdets forsvar, men pludselig blev Filip Eskildsen fra Dalum spillet helt fri. Filip var vist ikke klar over, hvor fri han var, for han afsluttede for hurtigt og forbi mål, men havde faktisk tid til at tage bolden med mod mål og få lagt bolden bedre til rette.

I stedet blev det til 2-0, da Tobias Rømer med hurtighed og god fysik rykkede sig fri af forsvaret og sparkede den hårdt i kassen med en flad afslutning. Det blev også til 3-0 inden pausen, da Tobias Pedersen fik afsluttet. Bolden blev rettet af og røg ind.

Der var stor koncentration hos hjemmeholdet i pausen. Foto: Carsten Lausten
Der var stor koncentration hos hjemmeholdet i pausen. Foto: Carsten Lausten
 

I anden halvleg fortsatte Sanderum offensiven, og de kom til en stribe gode muligheder i halvlegens start, anført af en veloplagt Leonardo Han, der strøg om sig med gode afleveringer. Det kneb dog med præcisionen, for trods god plads blev der sparket over eller ved siden af. Da de endelig spillede sig frem til en åben chance, headede Tobias Rømer på forunderlig vis bolden ved siden af trods helt frit mål.

Se også: TV: Knivskarpe Simon slog til

Lukkede og slukkede
Hjemmeholdet var ikke uden chancer. Et nyt forsvarskoks gav en stor chance, der gav Emil Byrrisen lejlighed til at vise klasse med en god redning. Tobias Pedersen gjorde det til 4-0, og derefter var det som om, at gassen gik af udeholdet, der pludselig virkede ufokuserede.

Vi skulle frem til kampens sidste minutter, inden nettet blafrede igen. Først var det dødboldseksperten Tobias Flindt, der høvlede et frispark ind. Til sidst synes Hussain Jamal, at han ville vise, at der var andre end drenge med navnet Tobias, der kunne score. Et par gode træk og en god afslutning gjorde det til slutresultatet 6-0 til gæsterne.

Kampens oplevelse Leonardo Han, der til daglig spiller U15 liga i OB, var glad efter kampen.

- Vi spiller en god kamp, mente han.

Om banen sagde han:

- Man skal kunne spille på alle baner, så det betyder ikke noget, at den var dårlig.

Hør fra Leonardo her:

Sanderum er fortjent videre. Med lidt mere fokus og præcision i afslutningerne er det et hold, der godt kan nå flere runder frem.

1 af 2 De to hold er klar til start. Foto: Carsten Lausten
2 af 2 Drengene fra Sanderumskolen pressede på fra første fløjt. Foto: Carsten Lausten