Annonce:
Annonce:

TV: Tenniscifre trods sjusk

6-0: Hjemmeholdet vadede rundt i chancer

Drikkepause i regnvejret. Foto: Carsten Lausten
Drikkepause i regnvejret. Foto: Carsten Lausten
Annonce:

Efterårsregnen silede (som sædvanlig) ned, men det lod ikke til at påvirke pigerne fra Havrehedskolen og Kystskolen. Begge hold havde vundet overbevisende i de to forrige runder, men det var hjemmeholdet, der måtte tage favoritværdigheden. De kom med en 4-2 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet 3-0 i deres seneste kamp.

Se kampfakta her.

TV: Måtte se nederlaget i øjnene

Godt fra land
Hjemmeholdet lagde da også pres på straks fra start med en meget aktiv Lea Duus, og holdets topscorer den lynhurtige Frida Munk. Udeholdet forsvarede sig dog flot. De stod godt i kæderne og gav ikke værterne ro til at kombinere.

Så de chancer, der opstod, kom efter dødbolde. Specielt efter 12 minutter, hvor hjemmeholdet havde en seksdobbelt chance, alle i gode positioner foran mål, men forsvar og målmand fik i fællesskab afværget forsøgene, og de fik sparket bolden væk.

Annonce:

Desværre var målmand Nanna Behmer kommet til skade ved aktionen, og eftersom hun blev stående på benene, opdagede dommeren ikke det var galt, men forsvaret stoppede med at dække op, og forvirringen udnyttede Lea Duus til at bringe sit hold fortjent foran.

Fire mål af Frida

Håber på udtagelse
Derefter blev der lidt stilstand i spillet. Hjemmeholdet var stadig mest på bolden, men uden at skabe det store, mens udeholdet virkede godt tilfreds med bare at forsvare.

Efter 28 minutter var de dog ikke vågne ved en løs bold. Frida Munk var hurtigt over den og fik prikket til den før forsvarsspilleren, der i stedet fældede Frida - straffe. Det tog Lea Duus sig sikkert af til 2-0.

Se straffesparket her:

Kort før pausefløjtet blev det så til et hattrick for Lea, da hun fik bolden midt foran mål og sikkert sendte den ind.

Lea spiller til daglig i Odense Q, hvor hun danner angreb med Rebekka Frederiksen, der onsdag også lavede hattrick i første halvleg, så de har ikke noget at lade den anden høre for. Lea var ligesom Rebekka også med til U16-landsholdssamling.

- Det er sjovt at være på landsholdet, fortalte hun.

Annonce:

- Vi har et godt hold. Jeg håber, jeg bliver udtaget til kampene mod Tyskland i november.

TV: Landsholdsspiller: Vi vinder det hele

Samme sag efter pausen
Billedet i anden halvleg var som i første med hjemmeholdet som det toneangivende hold. De kom frem til mange chancer uden at kunne udnytte dem. Eller når de kom til baglinjen løb angriberne på forreste stolpe, mens der ikke var nogen ved bagerste, hvor bolden kom.

Efter 40 minutter lykkedes det at få kombineret sig flot i gennem på venstrekanten. Bolden blev lagt godt indover, og der kom en af banens mindste spillere Lærke Sivertsen og flot dirigerede bolden i kassen. Fem minutter efter kom angrebet fra den anden kant. Ea Cronhammer sled sig fri og bankede den i kassen fra kanten af feltet, og endelig lukkede holdets topscorer Frida Munk, da hun sparkede en løs bold ind tæt under mål.

Havrehedskolen kunne danse sejrsdans:

Annonce:

De er det første hold i Fynskredsen, der er klar til femte runde. De møder i næste runde vinderen af kampen imellem Aarupskolen og Lillebæltskolen

De har et godt hold på alle pladser, så det skal blive spændende at følge. Holdets anfører Lea Duus var da også tilfreds efter kampen:

- Vi spiller en god kamp, mente hun.

- Vi har et godt hold, der kan komme langt, lød det afslutningsvis.

De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
De tre prisvindere. Foto: Carsten Lausten
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: