TV: Tilskuere på banen efter sidste spark

Invasion: Holluf Piles mange fans fik en nervepirrende afslutning på tæt kamp

Andreas Bertelsen stod forrygende for Hjalleseskolen. Foto: Lars HP
Andreas Bertelsen stod forrygende for Hjalleseskolen. Foto: Lars HP

I drengenes tredje runde på Fyn tog Holluf Pile Skole hjemme imod Hjalleseskolen. Allerede fra kampens start var det tydeligt, at de to hold matchede hinanden godt på såvel det fysiske som det tekniske plan.

Se kampfakta her

Udeholdet startede målscoringen
Det var Hjalleseskolen, der først fik gang i målscoringen. I kampens femte minut fandt Andrej Andersen Esben Matthiassen på kanten af offside. Spillerne fra Holluf Pile appellerede kraftigt for offside, men dommerens fløjte forblev tavs, og så kunne Esben Matthiassen let udplacere Marcus Møller i målet.

TV: Nye støvler skulle testes

Spillet bølgede herefter frem og tilbage, og i det 11. minut faldt udligningen til 1-1. Jeppe Klint modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet, hvorefter han afdriblede Andreas Bertelsen i Hjalleses mål og lagde bolden sikkert i kassen.

Holluf foran
I kampens 18. minut kom Holluf Pile på 2-1. Tobias Andersen modtog bolden i venstre side og forsøgte at drible på tværs i straffesparksfeltet, hvor en forsvarsspiller måtte bruge ulovlige midler for at hindre den hurtige angriber i at score. Straffesparket eksekverede Tobias Andersen sikkert selv.

TV: Vadede i chancer

Holluf Pile tiltvang sig herefter et lille overtag med hensyn til spil og chancer, men de måtte hele tiden være opmærksomme på Hjalleses to hurtige angribere Andrej Andersen og Esben Matthiassen. De lå hele tiden på linje med Holluf Piles centrale forsvar, der i øvrigt blev godt styret af Niels Grann. Det var netop Andrej Andersen, der efter 22 minutters spil udlignede til pausestillingen 2-2 efter et godt godt gennemspillet angreb fra Hjalleseskolen.

TV: Stærk Palme i feltet

Hør interview med Andrej:


Knap så mange chancer
Anden halvleg blev ikke helt så rig på målchancer, som første halvleg havde været, og meget af spillet foregik på midten af banen. Holluf Pile forsøgte sig med et par langskud i starten af anden halvleg, men Andreas Bertelsen var en sikker sidste skanse for Hjalleseskolen.

Hør Holluf Piles pausesnak:


Efter 10 minutters spil af anden halvleg kom Hjalleseskolen på 3-2 ved Andrej Andersen, da han med en smart vending satte en forsvarsspiller af i straffesparksfeltet, og så var det let at sende bolden ind bag Marcus Møller.

TV: Fik styr på det i pausen

Tordendrøn fra 25 meter
Spillerne fra Hjallese havde dog knapt nok nået at juble færdige, inden Tobias Andersen med dagens flotteste scoring gjorde det til 3-3 for Holluf Pile. Fra 25 meters afstand tordnede han bolden op i fjerneste hjørne uden chance for Andreas Bertelsen.

Efterhånden som tiden gik, så blev det mere og mere klart, at de to hold måtte ud i en nervepirrende straffesparksafgørelse for at finde en vinder. Hjalleseskolen forsøgte ellers at sende deres højeste spiller, Kasper Gaarde, helt i front med små 10 minutter igen i forsøget på at vinde, men rigtigt farligt blev det ikke trods tre angribere.

TV: Anfører: Jeg havde ventet en sejr

Afgjort på straffespark
De to hold udpegede således fem skytter hver i første omgang, men da de havde skudt, så var stillingen stadig uafgjort - nemlig 4-4. Derfor måtte de fortsætte med en skytte af gangen, indtil der var fundet en afgørelse.

Se alle sparkene her:


Da Hjalleseskolen brændte på deres forsøg, så lå det hele i hænderne på Holluf Piles Andres Hyldgaard. Andreas Bertelsen fik ganske vist hænderne på bolden, men han kunne ikke forhindre bolden i at gå ind, og dermed vandt Holluf Pile Skole sammenlagt med 8-7 og er dermed videre til turneringens fjerde runde.

TV: Victoria og Amalie gik målamok