TV: Tog styringen

I kontrol: Dominerede fra start til slut

Gæsterne tog styringen fra start og var hele tiden et skridt foran hjemmeholdet. Foto: Per Bo Christensen
Gæsterne tog styringen fra start og var hele tiden et skridt foran hjemmeholdet. Foto: Per Bo Christensen

Begge mandskaber var mødt frem til denne kamp med klare sejre i første runde. Den største var gået til hjemmeholdet, der havde vundet med 22-0, mens gæsterne fra Tingløkke med mere beskedne cifre på 7-0 sendte Højby Skole ud af turneringen.

Se kampfakta her.

Se også: 18 straffespark

Gæsterne stærkest
Allerede efter tre minutters spil varslede Tingløkkeskolen dog deres farlighed og skabte en stor chance, der dog blev afværget af en velspillende Victor Beese i Tingkærskolens mål. Status efter de første 13 minutter var, at Tingløkke havde haft det meste spil og skabt flere store chancer, der dog ikke kunne omsættes til mål.

Første store chance til hjemmeholdet blev skabt af måske banens hurtigste spiller Bjarki Björgvinsson efter 22 minutters spil, der dog ikke fik afsluttet ordentligt, og dermed stod det stadig 0-0. En stilling der holdt helt til pausen.

Hjemmeholdet forsøgte med stikninger i dybden men uden held. Foto: Per Bo Christensen
Hjemmeholdet forsøgte med stikninger i dybden men uden held. Foto: Per Bo Christensen

Se også: TV: Massakre i målfest

Lukkede kampen
Efter pausen overtog gæsterne fra Tingløkkeskolen endnu mere af spillet, og hjemmeholdet måtte bruge mange kræfter på at forsvare sig, men allerede efter fem minutter gik det galt for værterne, da det lykkedes for Jonas Højmark af få et gennembrud fra højre side og sende bolden i nettet uden chance for Victor i målet.

Der var dog ikke spillet mange minutter, før det igen brændte på. Denne gang var det Bertram Bering, der overspurtede forsvaret og kunne sende bolden ind bag en chanceløs Victor. Tingløkke fortsatte sit pres, og otte minutter før slutfløjtet kunne Bertram på kanten af offside gøre det til 3-0 efter, at Victor havde halvklaret skuddet i første omgang. 3-0 til Tingløkkeskolen blev også kampens resultat.

Hjemmeholdet skal dog have ros for aldrig at give op, og der blev kæmpet om alle bolde. Her lagde man specielt mærke til Rasmus Fredensborg, der kæmpede sejt i forsvaret, ligesom Ask Rud fik samlet mange bolde til sig i forsvaret og på midtbanen.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Tingkærskolen - Tingløkkeskolen, 0-3

 

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:
Rasmus Fredensborg, Tingkærskolen
Jonas Saaby, Tingløkkeskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Ask Rud, Tingkærskolen


Se her en af Tingløkkeskolens mange chancer fra opgøret: