TV: Tordner videre: 49-0 efter fire kampe

Fantastisk form: Selvom de ikke scorede så meget i dag, som de plejer, holdt de nullet og fik en sejr

Sct. Hans-pigerne brager videre i turneringen med en målscore på 49-0 for fire kampe. (Foto: Carsten Lausten)
Sct. Hans-pigerne brager videre i turneringen med en målscore på 49-0 for fire kampe. (Foto: Carsten Lausten)

Det var to hold, der er vant til at uddele lammetæv, der tørnede sammen i dagens fjerde runde. Tingløkkeskolen kom til kampen med en målscore på 32-0 for tre kampe, mens Skt. Hans Skole havde en på 47-0 for tre kampe, hvoraf de 22 er lavet af turneringens foreløbige måldronning Ida Eriksen.

Se også: Nyt clean sheet: Nu er de på 49-0

Se også: TV: Vild målscore på 47-0

Så der var forventning om en underholdene kamp mellem 2 gode mandskaber, og forventningerne blev indfriet. Der var tale om to hold med niveau til en kredsfinale, der er gode til at holde bolden ved jorden, er boldsikre, er gode til at holde spillet i gang og hele tiden løbe i position for hinanden.

Se kampfakta her

Tingløkke kom bedst fra start og fik etableret pænt angrebsspil, dog uden det rigtig blev farligt. Sct. Hans virkede nervøse og lod sig stresse. Ikke desto mindre kom de foran efter otte minutter.

Sct. Hans-keeper Laura Nielsen er en rigtig Manuel Neuer. Ikke bange for at bevæge sig ud af sit målfelt. (Foto: Carsten Lausten)
Sct. Hans-keeper Laura Nielsen er en rigtig Manuel Neuer. Ikke bange for at bevæge sig ud af sit målfelt. (Foto: Carsten Lausten)

Se også: TV: Ida imponerede igen

Topscoreren slog til
Et Sct. Hans-angreb blev brudt, men de genvandt bolden og fik spillet turnerings topscorer, Ida Eriksen, helt fri, og hun svigtede ikke og sendte den med et fladt spark i kassen. Det var ellers ikke meget man så til Ida. Hun kæmpede en brav kamp på den offensive midtbane og arbejdede hårdt defensivt, og det gjorde nok, at hun ikke kom frem til andre chancer. Men en rigtig topscorer slår til når hun får chancen, og det gjorde Ida.

Efter det kom Sct. Hans godt med i kampen, der bølgede frem og tilbage. Man savnede Sarah Sundahl, som normalt styrer midtbanen, men hun skulle til DBU talenttræning i dag og kunne derfor ikke spille, så i dag var hun holdleder i stedet.

— Jeg ville hellere have spillet. Det havde nok også været varmere end at stå her, sagde hun med hentydning til den pibende vind, der gjorde kampen en kold fornøjelse.

— Men jeg er mega klar, hvis der bliver en næste kamp.

Spillet var en topkamp værdig, men begge holdene havde nogle dygtige og påpasselige forsvar, så det var småt med chancer.

I pausen fokuserede begge hold på tålmodighed og på at man skulle spille sit eget spil.

Mavepuster
Igen kom Tingløkke bedst ud. Anført af Laura Jørgensen lagde de et tungt pres på Sct. Hans, der pludselig virkede nervøse og bange for at tabe. Men anført af en stærkt spillende Amalie Strandholt, lykkedes det at lukke af. De forsøg der kom, tog en stærkt spillende Laura Nielsen sig sikkert af. Således efter 40 minutter, da Maja Bødker blev spillet fri, på kanten af feltet og afsluttede med et tørt hug, men en god redning. Fire minutter efter var det Laura Jørgensen, der var tæt på med et dykkende frispark lige forbi.

Sct. Hans så man ikke meget til, men efter 47 minutter fik Johanne Pedersen trykket af udefra, men Jenin El-Hassan i Tingløkke-målet fik klaret med en god fodparade. Nogle minutter efter var Sct. Hans på spil igen. Der opstod forvirring i Tingløkke-forsvaret og efter et par returer fik Johanne Pedersen chancen igen, denne gang inde under mål, og hun scorede sikkert og lukkede kampen.

Den mavepuster kom Tingløkke sig aldrig over, mens Sct. Hans virkede godt tilfredse med at køre sejren hjem, på en dag hvor de ikke rigtigt fik spillet til at køre, hvilket dog i høj grad var Tingløkkes fortjeneste. De faldt med støvlerne på.

Sct. Hans var de mest effektive, når de fik chancen. Det er et hold, det bliver rigtigt spændende af følge. I næste runde venter Havrehedskolen, som også er kommet suverænt gennem de første runder, så det bliver et nyt brag af en kamp.

De tre prisvindere efter kampen. (Foto: Carsten Lausten)
De tre prisvindere efter kampen. (Foto: Carsten Lausten)

Se også: TV: Store stryg

Amalie Strandholt, der fik sit holds fidusbamse for sit suveræne forsvarsspil, sagde efter kampen:

— Vi kender ikke rigtigt noget til dem, men de er sikkert gode. Tingløkke-pigerne har vi mødt før, så der var vi forberedt, ikke mindst på Laura.

Hun mente også at deres spil slet ikke havde fungeret

— Vi tænkte nok for meget på vi manglede Sarah.

Og så kunne hun sammen med de andre Sct. Hans piger danse sejrsdansen.