TV: Træner: Tag smilet med på banen

Fin indstilling: Sara Høffer fik meget travlt i målet 

Sara Høffer havde mange fine indgreb i opgøret. Foto: Ole Larsen
Sara Høffer havde mange fine indgreb i opgøret. Foto: Ole Larsen

- Tag smilet med på banen, piger.

Med den besked gik Hunderupskolen ind til sin første kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. En time og seks mål senere kunne pigerne stadigvæk smile trods et klart nederlag til Hindsholmskolen fra Dalby.

- Vi har hele tiden sagt, at vi skal kæmpe og have det sjovt ude på banen, sagde Hunderupskolens målvogter Sara Høffer efter kampen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Håneretten i hus

Travl dag i målet
Netop Sara Høffer havde en travl dag på kunstgræsset i Langeskov, hvor kampen var flyttet til, fordi Hindsholmskolens normale hjemmebane i Dalby ikke kunnen bruges på grund af de store regnmængder. Hjemmeholdet kom med en 3-1 sejr i bagagen.

Det var i høj grad Saras fortjeneste, at hjemmeholdet ‘kun’ vandt 6-0 efter 1-0 ved pausen, og derfor fik hun fortjent fidusbamsen.

Hør fra Sara her:

Udeholdet varmede op med en selvlavet dans til inciterende rytmer. Men inde på banen stod det hurtigt klart, at det var hjemmeholdet, der svingede taktstokken. Holdet har allerede spillet to kampe i turneringen, og spillerne kender hinanden godt fra klubfodbold. Så det blev en ulige kamp, selvom gæsterne blev ved med at kæmpe.

- Hvis vi møder dem 100 gange, så vinder vi måske en gang. Så det skal vi blive ved med at tro på, sagde udeholdets træner Brian Riis-Jeppesen i pausen, hvor hans hold trods alt kun var bagud med et mål.

Der skydes. Foto: Ole Larsen
Der skydes. Foto: Ole Larsen

Se også: TV: Hev sejren i hus

Vil det virkelig
Men 30 sekunder inde i anden halvleg scorede hjemmeholdet til 2-0. Derefter kom målene i en lind strøm, selvom Sara Høffer fortsat præsterede små mirakler i udeholdets mål. Anfører Laura Krogh satte punktum med et smukt langskud helt oppe i målhjørnet tre minutter før tid.

- I denne kamp viste vi virkelig, at vi gerne vil det her. Så hele holdet fortjener en fidusbamse, selvom jeg naturligvis er glad for den, sagde Laura Krogh og gav sin fidusbamse et kram

Hør fra Laura her:

Hindsholmskolens mål blev scoret af Julie Hansen med to mål, Josefine Olsen, Lærke Jensen, Benedikte Skifter og Laura Krogh.

I næste runde venter Nyborg Friskole.

1 af 2 Fuld fokus. Foto: Ole Larsen
2 af 2 Sara Høffer havde mange fine indgreb i opgøret. Foto: Ole Larsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen