TV: Trak fra til sidst

Anden halvleg: En meget lige kamp, indtil Sophus og co. trak fra

Brændkjær-drengene, med Sophus i spidsen, trak fra til sidst og vandt 4-1. (Foto: Niels Kjestrup)
Brændkjær-drengene, med Sophus i spidsen, trak fra til sidst og vandt 4-1. (Foto: Niels Kjestrup)

Det var en meget spændende kamp i dag på Munkevængets Stadion, da Munkevængets Skoles drenge tog imod Brændkjærskolens ditto.

Der var god stemning, da begge hold havde deres fans med. Langsiden med Brændkjærskolens 8. og 9. klasser, var cyklet fra den anden ende af byen for at heppe på kammeraterne.

Flot opbakning. (Foto: Niels Kjestrup)
Flot opbakning. (Foto: Niels Kjestrup)
 

Se kampfakta her

Brændkjærskolens drenge pressede hårdt på og det meste af spillet foregik på Munkevængets halvdel. Men de mødte hård modstand.

Munkevængets spillere sad i haserne på dem, så snart de nærmere sig målet. Allerede i det ottende minut havde Brændkjærskolen et godt angreb, men mål blev det ikke til.

Den stærke angriber, Sophus Linnet, fra Brændkjærskolen, havde et par gode friløbere både i det 15. og 18. minut.

Kampen bølgede frem og tilbage, men kort før pause lykkedes det for Sophus at ramme målet. Stor jubel og 1-0 til gæsterne.

Men så gik det stærkt. Bolden blev givet op og havnede lynhurtigt nede i Brændkjærskolens netmasker. Hjemmeholdet svarede hurtigt igen og kunne gå til pause med 1-1.

Se også: TV: Sophus stjal showet

Sophus fortsatte
Kampen var igen åben. Munkevængets Skole manglede i dag deres to profiler Muamer og Benjamin, som var skadede. ;en de lagde hårdt ud, da de havde fået gode råd og opmuntring i pausen.

Det blev dog Jacob Hougaard fra Brændkjærskolen, der fik scoret efter 10 minutters spil i anden halvleg, efter en assist fra Sophus. Dette gav Brændkjærskolen blod på tanden og resulterede i yderligere to scoringer ved Jamshed Hayati og Sophus. Så det var lige før, at hattricket igen var i hus for Sophus' vedkommende.

Se også: Opbakningen var på plads

Munkevængets Skole lod sig ikke slå ud og havde et par gode forsøg i de sidste 10 minutter af kampen, blandt andet et skud på overliggeren og friløber ved den lille hurtige angriber Aiiub, som fik fidusbamsen for sit energiske spil.

De tre prisvindere. (Foto: Niels Kjestrup)
De tre prisvindere. (Foto: Niels Kjestrup)
 

Det blev Axel Ryberg fra Brændkjærskolen, der fik fidusbamsen for en stor indsats med flot forsvarsspil. Hør hvad han havde at sige til kampen her:

1 af 2 Pausesnak Munkevængets Skole. (Foto: Niels Kjestrup)
2 af 2 Brændkjær-drengene, med Sophus i spidsen, trak fra til sidst og vandt 4-1. (Foto: Niels Kjestrup)