TV: Udspillede modstanderen

Legestue: Der var aldrig tvivl om kampens udfald

Her har Jonathan Kamdee netop scoret sit tredje mål. Foto: Per Bo Christensen
Her har Jonathan Kamdee netop scoret sit tredje mål. Foto: Per Bo Christensen

Fjerde runde blev endestationen for Brobyskolerne, afdeling Pontoppidan, der ikke havde evnerne til at bremse et særdeles velspillende hold fra Nymarkskolen, der med en veloplagt Jonathan Kamdee i spidsen nærmest tromlede hen over hjemmeholdet.

Hjemmeholdet kom til kampen med en 4-1 sejr i bagagen, mens udeholdet havde vundet 3-0 i deres seneste kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Stig Tøfting på sidelinjen

Lukkede hurtigt kampen
Efter godt tre minutters spil gjorde Jonathan Kamdee det til 1-0, da han opfangede en løs bold i straffesparksfeltet. Pudsigt nok kom vel nok hjemmeholdets eneste store chance umiddelbart efter, da Mikkel Hoffstedt med et godt skud for alvor satte Victor Faarup på prøve i målet hos udeholdet, men det blev til lige ved og næsten.

I stedet gjorde Magnus Brandt det til 2-0 i syvende minut. Et minut senere scorede Jonathan igen. Efter et kvarters spil blev det til 4-0 ved Lorent Rexha.

Se målet til 4-0 her:

Se også: Slukkede for drømmen

Fortsatte stimen
Første halvleg sluttede med to scoringer af Jonathan Kamdee, hvor det sidste var et straffespark, der blev omsat til mål.

- At vi fører så stort nu, havde vi slet ikke regnet med, lød det fra Eigil Christensen, der blev sparet i anden halvleg.

Hør fra Eigil her:

Meget bedre gik det ikke for hjemmeholdet i anden halvleg, der havde virkelig svært ved at tilspille sig chancer og i det hele taget bevare kontrollen over bolden.

Indimellem gik de også lidt over stregen, så det endte med, at kampens dommer Ove Egdal måtte præsentere det gule kort for Victor Skov for hensynsløst benspænd.

I stedet kunne gæsterne Nymarkskolen fortsætte deres presspil. Det blev til yderligere fem scoringer i løbet af anden halvleg. Selvom de aldrig gav helt op i forsvaret, var det alligevel lidt som om, at luften gik ud af ballonen efterhånden, som målene raslede ind.

Lasse Skøtt kæmper sig fri af flere forsvarsspillere, men skyder ved siden af mål. Foto: Per Bo Christensen
Lasse Skøtt kæmper sig fri af flere forsvarsspillere, men skyder ved siden af mål. Foto: Per Bo Christensen

Se også: TV: Kynismen slog til igen

Manglede mælk
Udeholdet blev i øvrigt vartet flot op i pausen med te og det hele. Dog bemærkede Mathias Wiborg, at de manglede mælk til teen.

Der var mange, der kunne gøre sig fortjent til fidusbamsen efter denne kamp, men da der kun er en at uddele, blev det Simon Skøtt, der kunne tage den med sig hjem.

Hos hjemmeholdet blev det Krister Björch, der fik overrakt fidusbamsen for sin indsats, mens fairplayhåndklædet gik til Casper Jensen, der med fair midler gjorde, hvad han kunne for at begrænse nederlaget.

Casper Jensen og Krister Björch med fidusbamse og fairplayhåndklæde efter kampen. Foto: Per Bo Christensen
Casper Jensen og Krister Björch med fidusbamse og fairplayhåndklæde efter kampen. Foto: Per Bo Christensen
 

1 af 3 Hjemmeholdets keeper har netop bokset til bolden, så Jonathan Kamdee ikke får fat i den. Foto: Per Bo Christensen
2 af 3 Her scorer Lorent Rexha sit andet mål. Foto: Per Bo Christensen
3 af 3 Her har Jonathan Kamdee netop scoret sit tredje mål. Foto: Per Bo Christensen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen