TV: Underholdende indianerbold

Tju-bang-bold: Angrebene bølgede frem og tilbage

Angreb på angreb på angreb. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Angreb på angreb på angreb. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)

To lokalopgør blev afviklet på Gauerslund Stadion, idet hjemmeholdet Gauerslund Skole mødte lokalrivalerne fra Englystskolen i både pige-og drengerækken. Selvom spillerne kommer fra to skoler, så kender de hinanden særdeles godt, idet mange af dem spiller sammen i den lokale idrætsforening Gauerslund IF.

TV: Spændende straffe

Der var gode miner pigerne imellem. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Der var gode miner pigerne imellem. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

Kyssede mållinjen
Pigerne lagde ud i de to lokalopgør, og i første halvleg blev det meste af spillet afviklet på banens midte, og der skulle gå 10 minutter, inden der faktisk skete noget. Her havde Gauerslund Skoles Anna T. et skud på den ene målstolpe, hvorefter bolden krydsede målet langs mållinjen.

Efter knap et kvarter kom hjemmeholdet foran ved Caroline Cramer på en friløber. Den modgang gav åbenbart gæsterne fra Englystskolen ekstra energi og kræfter. De fik nu et overtag i spillet, og havde flere gode afslutninger inden holdets anfører Amalie Højbjerg fik udlignet til 1-1, hvilket blev første halvlegs resultat.

Frem og tilbage
Var første halvleg ikke særlig sindsoprivende, så kom der mere gang i løjerne i anden halvleg. I perioder var der nærmet tale om indianerfodbold. Var der en afslutning i den ene ende af banen, så gik der kun få sekunder inden der var afslutning i den anden ende.

Der var fart på i anden halvleg. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
Der var fart på i anden halvleg. (Foto: Jens Ole Lund Sørensen)
 

De to hold klædte hinanden godt, og sejren kunne lige så godt gå til den ene side som til den anden. De to hold skiftedes da også til at være foran. Inden kampen blev fløjtet af med en sejr til gæsterne fra Englystskolen.

Efter at første halvleg var endt 1-1, så bragte først gæsterne sig foran 2-1 ved Amalie Højbjerg. Så kom hjemmeholdet foran 3-2 på mål af Caroline Cramer og Anna T., inden gæsterne fra Englystskolen bragte sig i front 4-3 på mål af Sara Mortensen og Mia Wandell.

En flot og spændende anden halvleg, som begge hold kan være meget tilfredse med.